Öne Çıkan Yayın

15 Ağustos Kova Dolunayı Ve Burçlara Etkisi


kova dolunayı ile ilgili görsel sonucu
Dolunay Kova burcunda olacağından dolayı KOVA burcunun sembolize ettiği konular hayatımızda çok güçlü bir şekilde yer edineceğine işaret etmekte. Kova burcu astrolojide icatlar, objektif olmayı, hümanizmi, insan haklarını, bağımsızlığı, aykırı olan her şeyi yüksek teknolojiyi, dernekleri, örgütleri, sivil toplum kuruluşlarını, ufoları, uzayla ilgili her türlü konuyu, astrolojiyi, dostluklar, arkadaşlıklar, internet dünyasını, sağlıkta ise dolaşım sistem, kalp, tansiyon sorunlarını sembolize eder. Dolunay’la birlikte hayatımızda bizi kuşatan sorumluluklardan biraz olsun kurtulmak, nefes almak, özgür hissetmek için cesur adımlar atabiliriz. ASLAN enerjisinin ve ATEŞ unsurunun çok yoğun olduğu bir DOLUNAY bekliyor bizi…
Kendimiz için nasıl bir gelecek istediğimize dair kurgularımız ile, arzu ettiklerimizi yapmanın getireceği bedeller hakkındaki korkularımız arasında dengeyi bulmaya çalışacağız! Denenmemiş konulara yönelmek, çizgimizin azda olsa dışına çıkmak, farklı-marjinal konu-insanlara çekilmek bu dolunayda çok daha olasıdır. Geçmişte yaşanmış hayal kırıklıkları da güvenimizi kırabilir. Geçmiş yenilgiler bize ”hangi hataları yapmamak gerektiği” konusunda bilinç ve makul bir temkinlilik kazandırdığı ölçüde değerlidirler. Ancak ”yeniden başlama şevkimizi” kıran bir kaygıya dönüşmelerine izin vermesek iyi olur…Özellikle tansiyon problemleri olanlar ekstra dikkat etsinler. Baldırlarda bacaklarda kasılmalar, kramplar çok sık meydana gelebilir dikkat! Baldırlarınızı ve ayak bileklerinizi çok fazla zorlamamızda fayda var. Özellikle ayaklarınıza, bacaklarınıza daha çok özen gösterebilirsiniz. Yükselende Yay burcunu görmekteyiz. Değişken Yay, dışadönük, büyümeye, bilgiye, gelişmeye odaklı olup, gölgesinde aşırılıklar, fanatizm, gereksiz risk ve dağılma görülür. Yöneticisi Jüpiter çok yeni retrodan çıktı ve Neptün’le zorlanmakta. Çözüm geliştirirken, manevra kabiliyetimizi de test edeceğiz. Kova burcunda meydana gelecek olan dolunaydan öncelikli etkileneceklerdir.  ( Sabit burçlar: Boğa, Aslan, Akrep, Kova  ;  Öncü burçlar: Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak ) Şimdi geçen sene Temmuz’da yaşadığımız Ay tutulmasından beri önümüze gelen, sorguladığımız konularla ilgili şartları iyileştirme adına kararlar ve bazıları için belki sürpriz duyurular sürecindeyiz. Atacağımız adımlar 26 Aralık’ta yaşayacağımız Güneş tutulması ile test edilecek. Kökeninde bizi yaralayan, kırılganlıklar yaratan konuların iyileştirilmesine, doygunluk sağlanmasına yönelik adımları, yapılandırmaları anlatan bu dolunayın etkileri 26 Aralık’ta yaşayacak olduğumuz Güneş tutulması ile birlikte belirginleşecek.
Koç Burcu

Dolunay sizin 11. Evinizde gerçekleşiyor.kova burcunda gerçekleşecek olan dolunay geleceğe. dair yaptığımız planlarda etkili olacaktır. Hedeflediğinız her ne var ise bunları gerçekleştirme yolunda adımlar atabilirsiniz. Sosyal çevrenizde bir takım değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz. Bu hafta Mars Başak burcuna geçiş yapacak ve 4 Ekim’e kadar da bu burçta seyahat edecek. Bu hafta itibari ile iş ve çalışma ortamınızda stres ve agresyon seviyesinde artışlar gözlemleyebilirsiniz. Daha yoğun ve oldukça tempolu bir iş dönemi başlıyor. Bazı aldığınız kararların size mantıklı gelmediğini fark edip, değiştirmek ya da vaz geçmek isteyebilirsiniz. Bu aslında bir nevi uyanış zamanı desem yanlış olmaz sanırım. Hayatınızda sosyal alanda devrimler yaratabilirsiniz

Boğa Burcu
Dolunay 10 . evinizde gerçekleşiyor. Yani hayatınızda otorite olarak gördüğümüz herkese dikkat edin. İletişimiznize dikkat edin. Yeni bir iş görüşmesi veya güzel gelir getirecek yeni bir projede yer alabilirsiniz. Buna bağlı olarak kariyerinizde yükselme yaşayabilirsiniz. Her ne kadar çalışma hayatınızda birtakım zorluklar ile karşılaşsanız da bunları zaman içerisinde kolaylıkla çözebileceksiniz. Kendinizi belli bir dönemecin sonuna ulaşmış gibi hissedebilirsiniz. Yeniliklere adım atmak için uygun bir dönem yeter ki geçmişle vedalaşmayı bilin. Ama küçük bir not, iş kurmak isteyenler için uygun zaman dilimi değil. Hayal kırıklıkları olabilir. Tabi bu arada aile büyüklerinizle ilgili konularada dikkat edin derim.

İkizler Burcu


Dolınay 9. Evinizde gerçekleşiyor. hayata karşı olan bakış açınızın yavaş yavaş değişmesini sağlayacaktır ruhsal anlamda bir takım gelişmeler yaşayabilirsiniz. Eğitim hayatınız devam ediyor ise güzel gelişmelere şahit olabilirsiniz. Toplumsal statünüzün artacağı bir döneme gireceksiniz. Yurt dışı bağlantılı konular, hukuksal meselelerinizde sonuçlar alabilirsiniz. Yani birşeyleri tamamlayabilirsiniz. Ama gereksiz risk almayın. parayla ilgili sorunlarınızı çözmek için şans sizlerden yana olacaktır. Öbür haftanın başına doğru bu problemleri iyiden iyiye haletmiş olabilirsiniz. Ama kafa karışıklığı olabilir. Yani biraz dalgın olabilirsizni. Detayları gözden kaçırmayın bu yüzden.

Yengeç Burcu
Dolunay sizin 8. Evinizde yaşanacak. finans açısından bir rahatlama yaşatabilir. Beklediğiniz bir yerden alacak olduğunuz bir miktar parayı kısa zaman içerisinde temin edebilirsiniz. İş hayatınızda patronunuzdan ya da ortağınızdan takdir alabilirsiniz. Maddi konu da da tamamlanma yaşayabilirsiniz. Yalnız özellikle araç sahibi olanların dikkatli olmasında yarar var. Aracınız garip arızalar verebilir, arabanızla ilgilenmeniz, bakımıyla ilgilenmeniz gerekebilir. Mesela kendi işini kurmak isteyenler varsa uygun bir kredi ile kendi işinizi kurma şansını bile yakalayabilirsiniz. 8. Evinizde gerçekleştiği için dolunay ortağınızın sayesinde gelirinizde artışlarda yaşayabilirsiniz. Yalnız Jüpiter Neptün karesi olduğu için sonuç beklentisinde hayal kırıklığına uğramamak adına tedbir alın derim. Yani beklentileri çok yüksek tutmayın.

Aslan Burcu
Sizin 7. Evinizde gerçekleşecek bir dolunay var önünüzde. ikili ilişkilerinizde kendisini gösterebilir. Uzun süreli bir birlikteliğiniz var ise bu dönem içerisinde bireyselliğe dair sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Partnerinizin bu sıralar biraz özgür kalmaya ihtiyacı olabilir. Yani sorunlıu ilişkilerde tamamlanma olabilir. İlişkide yorulabilirsiniz biraz. Ama bunun yanında tamamlnma dedikya evlenme kararı da aldırabilir bu size. Bunun yanında Dolunay kariyerinizi de olumlu anlamda etkileyecek. Heyecan verici imzalar atabilir, sizi yükseltecek birisiyle iş ortaklıkları kurabilirsiniz. Ayrıca 7. Ev iş ortaklığını da anlattığı için ortaklı işlerinizde yeni kararlar alabilirsiniz. Ortağınız var ise aranızda oluşan anlaşmazlıklar son bulabilir.

Başak Burcu
Sizin dolunay 6. Evinizde etkili olacak. iş hayatınızla ilgili kararlar almanıza yardımcı olabilir. Üzerine düşündüğünüz fakat bir türlü emin olmadığınız konuların üzerine durmak isteyebilirsiniz. Yeni bir başlangıç yapmak için biraz daha cesarete ihtiyacınız olacak. Tam olarak yapmak istedikleriniz ve hedefleriniz için rahatlıkla harekete geçebileceksiniz. Öncelikle yeni iş projeleri gündeme gelebilir, iş bağlantıları kurabilir, iş konusunda harika destekler alabilirsiniz. İş ortamınızda bazı değişiklikler yapılabilir. Tamamlanma zamanındayız. Mesela bir arkadaşınızın işden ayrılmasına tanıklıkta yapabilirsiniz. Bu dönemde sağılığınıza bir tık daha dikkat etmeye çalışmalı spor yapmayı bir görev haline getiremelisiniz. Sağlık evidir aynı zamanda. O yüzden bir sağlık sorunuzu da fark edebilirsiniz.

Terazi Burcu
Bu dolunay sizin 5. Evinizde gerçekleşecek. Flört, aşk, yeni tanışmalar varsa tamamlanma olabilir. İlişkiniz var ise partnerinizle birlikte romantik anlar yaşayacağınız bir kaç olay ile karşılaşabilirsiniz. Aranızda yer alan sorunları ortadan kalktığını daha samimi ve güvenilir bir ilişkiye doğru adım attığınızı sezgileyebilirsiniz. Aradığınız bazı özelliklerin bu insanlarda olmadığını fark edip yolunuzu ayırmakta isteyebilirsiniz. tatil sonrası iş temponuzun oldukça yüksek olduğunu vurguluyor. He bu arada çocuklarısda ilgilendiren bir ev olduğu için çocuklarınızla ilgili bazı konularda netleşebilir. Hobilerde bu evin konusu. Hobilerinize yönelin biraz. Paraya döndürebilirsiniz.

Akrep Burcu
Dolunay 4 evinizde etkili olacak. yaşam biçiminizi değiştirmenize yardımcı olabilir. Uzun zamandır başka bir şehre taşınmak gibi bir düşünce içerisinde olabilirsiniz. Bu düşünceyi kısa zaman içerisinde gerçekleştirme fırsatı elinize geçebilir. Sosyal ilişkilerinizde ve sorumluluklarınızda bir takım anlam karmaşaları içinde olabilirsiniz. Aile yaşantınızda da bir takım değişikliklere gitmek isteyebileceğiniz bir döneme giriyorsunuz. Beklenmedik şeylerle ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz evinizde. Birde anne figürü ile alakalı sizi zorlayacak bir durumda olabilir. Agresyon olabileceği için çatışmalardan uzak durun. Akışta olun. Anda kalın. Kendi iç huzurunuzu besleyecek çalışmalar yapın.

Yay Burcu
Dolunay 3. Evinizde gerçekleşiyor. Yani kardeşler, kuzenler, arkadaşlar, yakın akrabalar evinizde. Bu tarz ilişkilerinizde sonuç bekliyorsanız netleşebilir. Tamamlanma var çünkü. Gereğinden fazla işle uğraşmayın. Enerjinizi doğru kullanmanın yollarını bulmaya çalışın. Sevdiğiniz bir insandan ayrı kalmak zorunda kalabilirsiniz. Bu durum sizi her ne kadar çok yıpratsa da elinizden herhangi başka bir çözüm yolu gelmeyebilir.tabi iletişim evidir aynı zamanda 3. Ev. Bu yüzden yazılı, sözlü her türlü iletişiminiz hızlanabilir. Satış, pazarlama, sosyal medya, online satışlar gibi durumlarda etkiler alabilirsiniz. Enerjiyi doğru kanalize edebilirseniz muhteşem sonuçlar ve tamamlanamlar olabilir. Yoksa tıkanmışlık hissi yaşamanız muhtemel gibi duruyor. Ama geçici bir süreç bunu unutmayın.

Oğlak Burcu
Dolunay sizin 2. Evinizde gerçekleşiyor. Yani iş hayatınızda etkili olacaktır. Paranız, bütçeniz, kazançlarınız, sahip olduğunuz varlıklar, gelirleriniz, satış işleri, ürettiğiniz her türlü konu üzerinde olacaktır. Kişisel anlamda kazançlarınızı arttırabileceğiniz koşullarla karşılaşabilirsiniz. Kendinize karşı olan güveninizin yerine gelmesi ile birlikte yeni iş teklifleri almaya başlayabilirsiniz. Bu teklifleri iyi bir şekilde değerlendirerek geleceğe dair güzel yatırımlar yapma fırsatı elde edebilirsiniz. Parasal alandır burası. Parasal konular yönetilir. Gelir kaynağınızda bazı değişiklikler olabilir bu dolunayda. Yani mesela para kaynağınız artık sizi tatmin etmiyordur ve değişik kaynaklar arayışına girebilirsiniz. Belkide bu sizin hayatınızda olması gereken bir durumdur. Rahat olun ve herşeyin olması gerektiği gibi olduğuna güvenin. Eğer ki işiniz bir ortak ile gerçekleşiyorsa, birlikte daha çok kazanabileceğiniz koşullarla karşılaşabilirsiniz.

Kova Burcu
Dolunayın baş kahramanı sizsiniz. Sizin 1. Evinizde gerçekleşiyor. dolunay tamamen kendinize odaklanmanıza yardımcı olacaktır. Geçmişten gelen çözemediğiniz ve her fırsatta canınızı sıkan bir konu üzerinde durmak isteyebilirsiniz. Kendinizle baş başa kalarak bunu en iyi şekilde nasıl atlatacağınız hakkında kafa yorabilirsiniz. Özellikle kararlarınıza dikakt edin. Bitişler ve yeni başlangıçlar yaşayacaksınız. Her bitiş yeni bir başlangıçtır çünkü. Bu dönem içerisinde dışarıdan nasıl göründüğünüzü merak edebilir ve dış görünüşünüz olmak üzere kendinizde bir takım değişiklikler yapma isteğiniz ortaya çıkabilir. Tabi alacağınız kararlarada agresif olmamaya özen gösterin. Çünkü sonradan pişman olabileceğiniz kararlara sebep olabilir bu dönem sizin için. Dolunayın yükselten bir enerjisi var çünkü. Bunun yanında aldığınzı olumlu etkilerde var. Mesela bir projeyi tamamlayabilir, hayatınzıda bir belirsizlikten kurtulabilirsiniz.

Balık Burcu
Sizin 12. Evinizde gerçekleşiyor bu dolunay. Sağlık, bilinçaltı, korkular, psikoloji, rüyalar, ruhsal konular, arkanızdan dönen işler, kontrol edemediğiniz konular, yalnızlık, yaratıcılık, sırlar üzerine olacaktır. Öncelikle sağlıkla ilgili devam eden bir tedaviniz var ise tedavi yönteminde veya gittiğiniz hastanede değişikliğe gidebilirsiniz.  maneviyatınızı güçlendirmeye yardımcı olacaktır. Çok keyifli bir alan olmamakla beraber benim en sevdiğim ve değer verdiğim dönüşüm yeridir. İçerisinde bulunduğunuz evre süresinde olaylara daha duygusal yaklaşma girişimlerinde bulunabilirsiniz. Bilmediğiniz bir takım gizli saklı şeyler ortaya dökülebilir. Hayal kırıklığı yaratabilir bu sizin için. Bu dönem biraz kendinizle kalabilir, yalnız kalmak isteyebilirsiniz. Özellikle para kazanmakla ilgili ilginç fikirler, yöntemler geliştirebilirsiniz. Her ne yaparsanız yapın gücünüzü asla hafife almayın. Bilinçaltı konuları sizin yani balık kadını olarak bizim işimiz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

SEVGİLİLİK SÖZLEŞMESİ

SU’nun Şifa Gücünden FAYDALANMAYA NiYET Edin.