Öne Çıkan Yayın

SU’nun Şifa Gücünden FAYDALANMAYA NiYET Edin.



su ile ilgili görsel sonucuRahatsızlıklarınızdan Tamamen kurtulmak için içtiğiniz SU’nun şifa Gücünden de FAYDALANMAYA NiYET edin. Su bütün evrenin ve kainatın başlangıç noktasını oluşturuyor. Bedenin yüzde 70’i su ama beyinle birleştiğinde bu su anlam kazanıyor. O zaman H 2 0’dan çıkıyor. Ve ona hangi dalga boyunu yüklersen o frekansa bürünüyor. Moleküler yapısı dönüşüyor, bedene şifa katıyor. Evet su şifadır. Ancak şu an çeşmelerimizden akan su için aynı şeyi söyleyemiyoruz. Çünkü bize ulaşana kadar bir sürü işlemden geçiyor ve doğallığını maalesef yitiriyor.musluktan akan su ile ilgili görsel sonucu  Örneğin zihninizden “Bütün kuşkularım, korkularım arınsın, bedenim bunlardan temizlensin” diye geçirip, suyu içtiğinizde, o kesin şifadır. Çünkü, sözlerle suya frekans yüklemiş oluyorsunuz.                                                                                             
İlgili resimbardağa niyet yazmak ile ilgili görsel sonucu
Düşündüğün anda beyin onu tanımlayarak bir dalga boyu yayıyor. Ve sen suya doğru bakarak bunları söylediğinde kayda alıyor. Bütün bunlar düşünülerek içildiğinde, bedenin ihtiyacı olan bir işleve bürünüyor. Huzura kavuşmak, dertlerden kurtulmak için önce derin bir nefes almak, yaşam enerjisini bedene aktarmak sonra da bu düşüncelerle suyu içerek şifa bulmak mümkündür. Yarın için düşüncelerinizi, niyetlerinizi ve dileklerinizi bir kağıt bardağın üzerine yazın, suyun bunların tezahürüne yardım etmesi için. Bazen bu, “yarın şaşırtıcı şekilde yaratıcı olacağım ve sevgiyle parıldayacağım” gibi genel iyi bir prensip olabilir veya “yarın bu durum ile zorluğumu çözmeyi diliyorum” gibi spesifik olabilir. Bunu tam bir zihinsel berraklık ve şükran ile yaptıktan sonra, suyun yarısını için ve suyun büyük yoğunluk ile yansıttığını ve evrene büyütücü bir anten olarak davrandığını bilerek uykuya dalın.                       
mavi cam ÅŸiÅŸe ile ilgili görsel sonucu        Bedeninizdeki içtiğiniz su sizin niyetinizi taşıyor ve hala ”HER ŞEY” e bağlı olan bardakta kalan su ile bağlantılı ve mesajınızı evrene göndermenize yardım ediyor. Onun yapısı düşüncenizi gerçekten değiştiriyor ve bu bilim tarafından kanıtlanabilirdir. Siz uyurken, bilinçaltı zihniniz hem bedeninizdeki suyla hem de bardaktaki suyla iletişim kurmaya devam eder ve sizin konsantre olduğunuz şeye yapısını değiştirir, sabahleyin uyandığınızda ve bardakta kalan suyu içtiğinizde, tam tamına hayallerinizi içiyor olursunuz! Suyun hafızası var.. ‘Benim endişelerimi temizlesin’ düşüncesiyle içilen su, bedende bu komutu yerine getirir. Uygulanması çok kolay. 
  Sadece mavi cam bir şişeye ihtiyacınız var. Ve su. Şişeyi temiz bir su ile dolduruyorsunuz. Bu arada şişenin kapağı metal olmasın. Güneş görecek bir yere koyup en az 1 saat. Bir kaç saat bekletip alıyor ve niyetinizi yapıp suyu içiyorsunuz. Tek yapmanız gereken her kullanımda suya niyetinizi yüklemek. Yani kodlamak. Mavi rengin enerjisi bizi dengeliyor. Kan basıncını ve kalp hızını azaltıyor tüm organizma üzerinde sakinleştirici bir etkiye sahip. Rahatlama veriyor, stresi çözüyor. Dolayısıyla suya da bu sakinleştirici etkisini yansıtacak.
dna hücrelerindeki fotonlar ile ilgili görsel sonucu          Fransız bilim adamı Dr. Jacques Benveniste, araştırmalarda DNA hücrelerinin belli bir frekansta foton (ışık) yaydığını, farklı hücrelerin farklı frekansta titreştiğini, farklı titreşimdeki iki hücre yan yana geldiğinde yeni bir frekans oluşturup birlikte bu frekansta titreşmeye başladıklarını ve elektro manyetik dalgalar ile bir çağlayan yaratıp ışık hızında yolculuk ettiğini keşfetmiş. 1980 lerde başlattığı çalışmalarında suyun hafızası olduğunu anlamış.
Suya bir madde ekleyerek bunu 1 milyon kez sulandırmış ve özel bir alet ile aşırı hızda karıştırarak o maddenin yok olacağını tahmin etmiş ama hala maddenin suda mevcut olduğunu görünce deneylere defalarca milyonlarca kez daha sulandırarak devam etmiş. Ancak ne kadar sulandırsa da suyun içine en başta eklenmiş olan maddenin yok olmadığını tespit etmiş. O zaman suyun yüklenen maddeyi bir şekilde hafızaya kaydettiğini anlamış.
suya yüklenen frekanslar ile ilgili görsel sonucuBir başka deneyinde suya bir zehir yerine sadece zehirin frekansını yüklemiş ve aynen zehirin kendisi eklenmiş gibi içine koyulan sinekleri öldürdüğünü tespit etmiş.                                                                            
FREKANS YÜKSELTEREK SUYU KENDİ DİLEĞİNE KODLAYARAK ŞİFALANMAK
Doğum tarihin + 689.663.533.247 + 1.293.367.789.333 koruyucu ve yansıtıcı frekanslarımı yükseltiyorum. Kendimde mevcut olan koruyucu frekansımın yükselerek en ideal hale gelmesine, yaşamıma negatif olarak etki eden ve edebilecek olan bilinçli bilinçsiz negatif tesirlerin bloke edilerek erişimsiz olmasına niyet ediyorum. Koruyucu ve yansıtıcı frekans kodlarımı aktif ediyorum. Aktifleşti. Öylede oldu. Şükürler olsun. Sevgi ile kabul ediyorum.
7 Ayetel Kürsi okuyup suyu içebilirsiniz.

Rus matematikçi Grigori Grabovoi’nin Sayılar Eczanesi kitabında anlattığına göre sayılarla şifa yöntemi ile hastalıkları yenmek mümkün.                                                                                                                   
UYGULAMANIN YAPILIŞI
Su dolu bir şişe ya da bardağa etiketleyerek bu suyu içip şifalanabilirsiniz.
KODU YAZIP BARDAĞA YAPIŞTIRIN VE SUYU İÇİNİZ

·         Uyumlu ilişki 141111963
·         Kilo kontrolü 4812412                                                                                   
·         Sağ diz ağrısı. 4812531
·         Sol diz ağrısı. 485148291
·         Baş ağrısı 4818543
·         Grip 4814212
·         Maddiyat 71427321893
·         Tümörler: 8214351
·         Kalp ve damar hastalıkları: 1289435
·         Romatizmal hastalıklar: 8148888
·         Solunum Hastalıkları: 5823214
·         Sindirim sistemi hastalıkları: 5321482
·         Kan hastalıkları: 1843214
·         Bulaşıcı hastalıklar: 5421427
·         Vitamin eksikliği: 1234895
·         Nörolojik hastalıklar:. 148543293
·         Psikiyatrik hastalıklar: 8345444
·         Kulak burun boğaz hastalıkları: 1851432
·         Su dolu bir şişe ya da bardağa etiketleyerek bu suyu içip şifalanabilirsiniz.
·         Şimdinin uyumlanması 71042
·         Geleceğin uyumlanması 148721091
·         Geçmişin uyumlanması 7819019425
·         Bitkiler (genel ahenk) 811120218
·         Hayvanlar (genel ahenk) 555142198110
·         Mali durum 71427321893
·         Genel sorunların çözümü 212309909
·         Ailede uyumlu ilişkiler 285555901
·         İş yerinde uyumlu ilişkiler 141111963
·         Çocukların amaçlı öğrenimi 212585212
·         Olumsuzun olumluya dönüştürülmesi 1888948
Su şişesine yada bardak üstüne kağıda yazabilirsiniz bence ilk olarak tek konu çalışmak daha iyi olur. İsterseniz 3 farklı konuda alt alta yazabilirsiniz sonuçta suya frekans yüklüyorsunuz. Sayı frekansı kağıda yazın yada bardağa hangi konuyu seçtiyseniz onun rakamlarını yazıp suyu için kaç gün istiyorsanız o kadar kullanın kağıda yazıp yanınızda taşıyın seçim sizin şifa olsun..                                                                                                                                                                                                                 


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

SEVGİLİLİK SÖZLEŞMESİ