Öne Çıkan Yayın

16_22 Mart Haftalık Burçlar Ve Satürn Kova Geçişi


satürn kovada ile ilgili görsel sonucu
22 mart Satürn kova burcuna geçiş yapıyor ta ki 11 Mayıs'a kadar. Tabii 11 Mayıs'taSatürn kova burcunda gerilemeye retro hareketine başlayacak.2 Temmuz'da tekrar düz hareketine başlayacak.  Bu sefer de oğlak burcunda seyrine devam edecek. 2 Temmuz'da oğlak burcunda 17 Aralık'ta tekrar kova burcuna geçiş yapacak. 2 yıl burada seyahat edecek. Zaten kovanın yönetici gezegeni Satürn. Tabii bu süreci düşünecek olursak Satürn yöneticileri, liderleri, baştaki olan insanları, Bilge kişileri, yaşlı insanları temsil ettiği için bu kişilerle alakalı yaşanabilecek olan bazı Sıkıntılarım sorunların ve zorlukların olabileceğini de ön görebiliriz. 
Tabii bu arada kova burcunu da düşünecek olursak,  kova burcu bir hava elementi.  Bu da hava olaylarını, havacılıkla ilgili olan durumlarda da bazı gelişmelerin olacağını da bizi anlatıyor olabilir. Hayatınızda hiç düşünmediğiniz değişik durumlarla karşılaşma ihtimalimiz var. Her şeyden önce kova bir hava elementi ama sadece hava ile alakalı konuları değil aynı zamanda teknoloji ile olan durumları, Grup çalışmalarımızı da yöneten bir burç olduğu için bütün bu konularla alakalı bazı değişimleri hayatımızda olacağını var sayabilirim. 
Tabii bu değişim genişleme anlamında değil tam tersi kısıtlanma, sınırlama, daha sınırlı çizgiler belirlenecek anlamına geliyor. Bunlar olumlu gelişmeler olacağı gibi alacağı açılar doğrultusunda bazı sıkıntılı süreçlerinde olabileceğini söylemek yanlış olmasa gerek.
satürn evlerde t ile ilgili görsel sonucu Satürn hangi Evimizden geçiyorsa o evin konuları ile alakalı bazı kısıtlamalar zorlanmalar geçiş sürecinde yaşayacağımız gelgitlerimiz olabilir. Biliyoruz ki Satürn'ün biraz bizi zorlayan şeyleri öğreten görmemizi sağlayan bir gezegendir. Onun geçtiği alanlarda sınavlarımız vardır. Merkür'ün balık burcunda olması da zaten bizim biraz duygularımızla hareket edeceğimizi, mantı çok fazla önümüze alamayacağımız gösteriyor aslında. Tabii bu olayların dışında Cuma günü yaşayacağımız Mars Jüpiter kavuşumu var. Tabii bu durum bizim özellikle iş alanlarımızda alakalı Belki yeni alanlar bulacağız, işimizi ilerleyeceğimiz, güzel adımlar atabileceğimiz anlamına gelir. Bunun da bir diğer açılımı şu anlama geliyor ki, eğer iş alanlarınızda alakalı ya da uğraştığınız çok önemli özel konularınız ile alakalı yaşadığınız bazı sıkıntılarınız varsa bunlara yeni bakış açılarıyla yeni çözümler de getirebilirsiniz demektir. Ve tüm bunlarla beraber artık Koç dönemi de başlayacak. Aslında bu da demektir ki daha Atılgan, daha keyifli, daha girişken, daha coşkulu bir ruh haline  bürünebiliriz. 
       Koç burcu 
Merkür'ün balık burcuna geçişi 12 evinizde şu anda Ve tabii ki bazı şeyleri hala kendinize saklamanız ve ulu orta paylaşmamanız çok önemli. Arkanızdan konuşan insanların sayıları bu dönemde de  artabilir Ayrıca. O yüzden Bu dönemlerde ağzını sıkı olsa iyi olur Kimseye Herhangi bir sorunu özellikle önemli konularınızı paylaşmayın. Bu olayın yanında işinizle alakalı önemli planlarım olduğu bir dönem. Satürn kova geçişini de 11 evinize yaşıyorsunuz. Sosyal Çevrenizde olsun, Grup arkadaşlarınıza da, çalışmalarınızda olsun ya da kariyerden kazanacağınız paralarda olsun hayatınızı kısıtlamaların gerçekleştiğini Bu anlamda görebilirsiniz. Arkadaşlıklarınızda elemeler, yollarınızı ayırmalar gerçekleşebilir. Belki hayata daha Bilge gözlerle bakarak hayatınızda doğru insanları nasıl çekeceğiniz konusunda Bazı Düşünceler oluşabilir aklınızda. 
 İş hayatınızda bazı mücadeleler yaşayabilirsiniz. Ama özellikle üretim ile ilgili oldukça şanslı zamanlar yaşayacaksınız anlamına da gelebilir Bu dönem. Zaten hayatımızdaki iş anlamında ilerlemeler karşınıza gelebilir.Mesela çok güzel yeni iş bağlantıları yapabilirsiniz. Aslında bu dönem bol bol meditasyon yapın her anlamda kendinizi rahatlatın, dualar edin Sizin için çok daha iyi olur. 

Boğa burcu 
  Bu hafta kendinize, enerjinize,  ruhsall durumunuza dikkat edin. Venüs  zaten sizin Bir evinizde ve üretkenliğin izi  arttıracak gibi gözüküyor. Merkür balık burcunda olması sosyal Çevrenizdeki ilişkilerinizi arttırabilir. Arkadaşlık ilişkilerimizde iletişimsel konular daha ön plana çıkarak trafiğiniz artabilir. 
Yani organizasyonlar hayatınızda biraz çoğalabilir Bu dönem. Arkadaşlık anlamında, çevre anlamında, Eğer bir zorlanma yaşadıysanız Artık bunlar Tabii ki rahata dönecek.Satürn kova geçişi 10 Evimizde etkili olacağı için biraz iş anlamında kısıtlanmışlık duygusunu  yaşayabilirsiniz. Bu neredeyse 2,5 3 aylık bir süreyi kapsayacak.Bu  dönemde sorumluluklarınız daha fazla artabilir.  Bu dönem daha çok işinize dönerek kendinizi arama bulma döneminiz olabilir. Neler yapabileceğiniz konusunda kendinize sorular sorun.  hayatınızı sıfırlamaya, yaptığınız hatalar da değil de güzelliklerle ilerlemenin yollarını bulmaya çalışın. Son yıllarda işiniz anlamında ya da projeleriniz, düşünceleriniz, hayatınızdaki yenilikleri anlamında, Neyi başlattıysanız yavaş yavaş meyvelerini toplayacaksınız. Her ne kadar sıkıntı ve zorlama olsa da güzel adımlar atabilecek nefesi de alacaksınız. Size yardımcı olacak konular meditasyon, dualar,  teffekkür olacaktır. Geçtiğimiz dönemlerde zorlandığınız konular Yollar olarak  belirebilir. Parasal anlamda en rahat  dönem bekliyor sizleri. 

   İkizler burcu
Önümüzdeki hafta itibarıyla sosyal çevrenin oldukça hızlanacak ve güzel ilişkiler kurabileceksiniz. Her ne kadar ilişkiler anlamında desteklemeseniz de, sosyal çevreniz anlamında desteklisiniz .Gerçi bu kadar güzel değişiklikler almanıza rağmen hayatımızda bu hafta kararsızlıkla çok  yaşayabilirsiniz. tabi Merkür'ün balık burcuna geçmesi 10  evinize denk geldiği için bu şu anlama gelebilir. İş ve kariyer hayatınızda sizi ilgilendirecek önemli kararlar ve konuşmalar yapabilirsiniz. Bu alanlarda Kendinizi çok rahat gösterebileceksiniz.Tabii yaşayacağınız kararsızlıkları göz önünde bulundurursanız dönem dönem gelgitler yaşama ihtimaliniz olabilir kendinizi ifade ederken. Satürn kova geçişini 9 evinizde yaşayacağınız için yabancılar, yurt dışı, felsefi konular, seyahatler anlamında bazı kısıtlamalar  yaşama ihtimaliniz var. Venüs parasal anlamda sizi destekliyor gibi olsa da yine  risklerden kaçınmanız iyi olur. Tabii Mars ve Jüpiter kavuşumunu unutmamak lazım.  Çünkü parasal anlamda çok güzel yeni değişik fırsatlar karşınıza gelebilir. Bu birkaç aylık zaman diliminde hangi konuda sıkıldınız, daraldınızsa yeni bakış açısı geliştirerek o konularınız genişleyebilir rahatlayabilir nefes alabilirsiniz.
   yengeç burcu
Bu hafta sizin için Olayları, Arkadaşlarınızı, Çevrenizi, organizasyonları yönetmek gerçekten çok kolay olabilir. Bu hafta kariyerinizle alakalı çok güzel gelişmeler kaydedebilirsiniz.Venüs 11 evinizde ve Bu da sosyal çevrenize arkadaş gruplarınızı oldukça renklendirecek zenginleştirecek ve oralardan sizin kaynak bulmanızı sağlayabilir anlamına geliyor.Merkür'ün balık burcuna geçmesi Aslında sizin iletişim trafiğinizi arttırabilir Çünkü 9 evinizde. Özellikle yabancılarla ilgili olan durumlar, hukuksal konularımız, felsefi bakış açılarınız, seyahatleriniz artabilir.Yabancılardan, uzaklardan Önemli haberler alabilirsiniz bu dönemde. tabii sizin de kararsızlık yaşayacağınız için bu  gel gitlerinize  dikkat etmeniz gerekiyor. Kimsenin sizi yönlendirmesiyle değil gerçekten kalbinizin sesini dinleyerek hareket etmenizi tavsiye ederim.Satürn kova geçişini 8 evinizden aldığınız için alacak verecek konusunda, borçlar ödemeler konusunda biraz zorlanabilirsiniz biraz kısıtlanabilir siniz. Bu dönemde parasal anlamda sıkıntı.  risk almayın.   Özellikle ikili ilişkileriniz Çok zorlu bir süreçten geçti farkındayım.Ama artık çok yeni güzel ve farklı bir bakış açısıyla yeniden olayları değerlendirme gücünüz var.
   
 Aslan burcu
Aslında kendinizi göstermek, ön planda olmak isteyeceksiniz ve özellikle yabancılarla ilgili konularıyla, hayata bakış açımıza felsefi yaklaşımlarınızı göstermek en büyük arzumuz olabilir.  Seyahat Fırsatlarınız fazla karşımıza gelebilir. Gerçi bu kadar salgın Corona virüsü varken  nasıl seyahat edilecek  onu da bilmiyorum. Belki de bugüne kadar hayatınıza  hiç girmeyen insanlar hayatımıza girebilir mesela. Venüs'ün 10 evinizde olması Tabii ki sizi iş anlamında oldukça destekliyor aslında.Belki bu alanda sorumluluklarımız  artabilir. Satürn kova geçişi 7. evinizde ve ilişkilerinizi biraz kısıtlayabilir anlamına geliyor. Yani Bir nevi sınav dönemindesiniz 3 ay kadar. Özellikle evli olanlar ilişkilerini 2 kat daha dikkat çekerek sahip çıkmaya çalışsınlar. Merkür kova burcuna geçmesi 8 evimizi denk geliyor ve alacak verecek konusunda biraz dikkat edin her ne kadar kendinizi ifade edebilme konumunuz oluyor olsa da zorlanmalar olabilir. Çünkü bu hafta oldukça zorlanmalar, kararsızlıklar var. Tabii ki  sizde bundan nasibinizi alabilirsiniz. Onu yanında güzel etkileşimlerde var.  Özellikle iş alanınızda güzel gelişmeler, yeni imkanlar, yeni kapılar karşınızda açılabilir. Özellikle son birkaç aydır bu konuyla alakalı sıkıntı yaşıyorsanız işte size güzel bir müjde. Çok güzel fırsatlar ve bağlantılar karşına çıkacak Gibi duruyor .  
   Başak burcu
Aslında para alanınız oldukça hareketleniyor ve para yönetiminizi başarabilirsiniz. Özellikle Yabancılarla, yurtdışı ile ilgili projelerimizde, seyahatlerinizde Oldukça güzel fırsatlar yakalayabilirsiniz.  Merkür 7 evimizde olduğu için bu zamana kadar ertelenmiş olan bazı iş görüşmelerimiz, anlaşmalarınız, sözleşmelerin varsa, bu dönemde  El sıkışabilir, imzalar atabilirsiniz. İkili İlişkileriniz sizin için önem kazanmaya başlayacak . Bir kararsızlıklarınız da bu alanda olacağı için  daha net olmaya Özen gösterin. Satürn kova geçişi de sizin 6 evimize denk geliyor . bu da şu anlama  gelir ki,  özellikle sağlığınızda, Günlük iş hayatımızda dikkat edelim. Çünkü burada kısıtlamalar yaşayacaksınız. Yani bir nevi sınavdan geçeceksiniz. Bunun yanında çocuklarınızla ilgili olan konularda sorumluluk ve mesuliyetleriniz artış gösterebilir. Bu hafta evinizde, ailenizle, çocuklarınızla daha fazla ilgi ve alakadan olabildiğiniz bir dönem olabilir.  hayatı sorguladığınız bir dönem olabilir. Mars Jüpiter kavuşumu 5. evinizde. bu evin konuları ile ilgili de yaşayacağınız için, bundan öncesinde bazı bu konularda özellikle yaratıcılığınızı, çocuğunuzla ,Aşk hayatınız ile alakalı kısıtlamalar varsa İnanın bana çok güzel Yollar ve kapılar karşınıza çıkacak. 

Terazi burcu 
İlişkilerinizde bu hafta daha fazla önem ve Özen göstermeniz mümkündür. bu iş ilişkiniz ya da özel hayatımızdaki ilişkinizi kapsayabilir. Kendinizi rahat ifade edebileceğiniz gelişmeler olabilir, konuşmalarınızı çok rahat yapabilirsiniz Özellikle birebir görüşmelerinizi. İlişkilerinizde Çünkü oldukça popüler bir konumdasınız. bunun yanında  aile ile alakalı yaşanılacak bazı sıkıntılar ve bunun yanında da çözümler  bulabilmeniz de mümkün. Özellikle birkaç ay öncesinden itibaren Aile içerisinde yaşamış olduğunuz bazı sıkıntı ve sorunlarınız varsa İşte şimdi bunların çözümlerini de size hayat sunuyor. Venüs 8. evinize denk geldiği için Alacak verecek konularında şanslı olup, varsa bu süreci daha rahat yönetebileceğiniz söylüyor. Satürn  kova geçişini 5  Evimize geldiği için çocuklarımızla, hayata bakışınızla, yaklaşımımızla, enerjimizle alakalı bazı kısıtlamalar yaşayabilirsiniz. sınavınız da bunlar gibi Duruyor. Bu size yeni bir aşkın gelmesi ve bu anlamdaki sorumluluklarınızın artması ya da bir hamile haberi alıp çocuğunuzun hayata gelmesi ile beraber yaşayacağımız bazı durumlara kadar geniş kapsamlı bir etki aslında.  Merkür 6 eve denk geliyor ve doğal olarak çalışanlar, yanında çalıştığınız ya da çalıştırdığınız kişiler,, sağlık durumunuzla alakalı  durumlar, organizasyonlar iyi bir şekilde yapmanız gerekiyor. Biliyorsunuz bir kararsızlık enerjisi Bu alanda  sizi Etkileyebilir. Merkür'ün bu alanda olması da sizin iletişiminizi çalışma arkadaşlarımızla günlük hayatın içinde kişilerle gayet iyi bir şekilde kurabileceğiniz-in de Aslında göstergesi. 

Akrep burcu

    Bu dönem Lütfen Sağlığınıza daha fazla dikkat edin.  bir de bunun yanında parasal konuları halletme ile biraz fazla meşgul olacaksınız gibi duruyor.  Venüs sizin 7 evinize olduğu için ikili ilişkilerimiz destekli konumda gözüküyor aslında. Yani aşk ilişkileriniz  oldukça güzel. Zaten merkürin balık burcu geçişi 5 evinize denk geldiği için bu anlamda da zaten iletişim ayağımızın güzel olacağı konusunda da destekleriniz var. Yani Aşk hayatınız biraz daha ön planda olacak. belki de   bir aşkı gerçekten hayatınızı isteyeceksiniz. Ama ben inanıyorum ki aşkla alakalı bu zamana kadar yaptıklarınız  eğrilerinizi ya da doğrularımızı hesapladığımız bir dönem olacak. Eski bir ilişkinizi farklı bir bakış açısıyla karşınıza gelmesi ve yeniden bir şeyleri denemenizde mümkün. 
           Satürn'ün kova geçişinde 4 eviniz etkileniyor yani Ev yuva aile alanlarımızda bazı sıkıntılar olabilir anlamına geliyor. Yani kendinizi Belki de biraz daha fazla Kendinizi eve kapattığınız 1dönem olabilir bu. Bu dönemde Tabii ki sezgileriniz güçlenebilir ve sanatsal bir iş yapıyorsanız şayet yaratıcılığınız oldukça  artabilir. Çalışma hayatınızda duyduğunuz keyif, enerjinizi bu tarafa yansıttığımız dönemi gösteriyor aslında. Bunun yanında Mars Jüpiter kavuşumu 3 evinize denk geliyor Ve bu da sizin daha önceden iletişimsel anlamda kardeş kuzen Yakın çevrenizde ilgili yaşamış olduğunuz bazı sıkıntı ve sorunlarınıza farklı bir bakış açısıyla çözüm getirebileceğinizi anlatmaya çalışıyor. Hayatımızdan maddi anlamda özellikle çok güzel şansları yakalayabileceğiniz 1 haftadasınız. Yazılı sözlü her türlü iletişim alanında gerçekten güzel fırsat yakalayacaksınız. 

            Yay burcu
 bu hafta  daha fazla eğlenmek isteyebilirsiniz, enerjinizi artıracak bir dönem çünkü. Her ne kadar ülkece yaşadığımız Bazı sıkıntılar sorunlar olsa da, moralini yüksek tutmak çok önemli Bunu başaracağınız  bir dönem işte.Mesela bol bol aşkla ilgili konuşmalar yaparken Hatta bir flörtün içinde kendinizi bazı şeyleri yaşarken bile bulabilirsiniz. Çocuklarımızla alakalı güzel gelişmeler yaşayabildiğimiz bir dönem olabilir bu hafta. Merkür 4 elinizden geçiyor. Ev aile yuva alanlarında iletişimimizin artacağı ve önemli hale geleceği bir zaman dilimini anlatıyor.Bu alanda yani ailenize alakalı da fedakarlıklar da yapacağımıza bir dönem.  Tabii yine kararsızlıkları da bu hanede yaşayacağınız için, aile yuva alanında herhangi bir alım satım yapmadan önce daha net olmaya kararlarınızı  daha net bir şekilde almış olmaya Özen gösterin. 
Sezgileriniz güçlü olabilir ama yine de kendinizi Evet tamam ben bunu gerçekten istiyorum dediğiniz en emin olmayı bekleyin.  Venüs'ün 6 evde olması da çalışma ortamınızda güzel destekleri alacağınız anlamına geliyor. Bunun yanında Geçtiğimiz aylarda maddi anlamda yaşadığımız bazı krizler ya da sıkıntılı Günlerimiz olduysa Eğer, Artık daha rahat nefes alacağınız ve farklı fırsatları karşınıza geldiğini gördüğünüz bir dönem sizi bekliyor. Belki çok güzel bir teklifle  bile karşılaşabilirsiniz.Bu yüzden şimdiden başlayın. oturun ve hayatınızda nelerin değişmesini istediğiniz in kararlarını verin.  Çünkü adımları çok rahat atacaksınız.Satürn kova geçişinde ise iletişimsel anlamda, Yakın çevrenizde iletişimsel anlamda bazı kısıtlamaların içinde olabilirsiniz. Yani Yakın çevrenizle alakalı Sınavlarınız devrede. 
 oğlak burcu
Bu hafta aile hayatının önemli bir Hale gelecek ve aile içerisinde bazı yeni düzenlemeler ilgiler alakalar ve organizasyonlar yapmanız gerekebilir. Hatta işinizi Evden yürütebilme durumlarınızı bile bu hafta yaşayabilirsiniz. Venüs 5 evinizden geçerken bizi çocuklar, yaratıcılık, Sanatsal alanlarınızda çok fazla etkileyecek.  Mercury 3  evinizde olacağı için yakın çevre ilişkileriniz, Yazılı sözlüğü her türlü iletişiminiz ön planda olacak. Internet üzerinden işlerini halledenler içinde birçok insana geniş kitlelere ulaşma şansına sahip Olabilirsiniz. 
    Bununla beraber Karamsarlık enerjisi sizin kafanızda karışıklığa sebebiyet vererek, Yolunuzu bulmakta zorluk, yaşamanızda tabii ki İhtimaller dahilinde. Ayaklarınızı yere Sağlam basın. Hayal kurmak, bunu balık bu enerjisi verebilir. hayal kurmaktan ziyade daha gerçekçi olmaya Özen gösterin.Satürn'ün ikinci evinizde ve  doğal  olarak da parasal anlamda dikkatli olmanız gereken bir süreci yaşıyorsunuz. Parasal anlamda bazı kısıtlamalarının olabilir. Yani maddi riskler almamaya Özen gösterin.Parasal anlamda bazı sorumluluklar Altına girebilirsiniz.Her ne kadar doğru bir döneminiz olsa da çevrenizdeki insanlardan alacağınız çok güzel destekleriniz de var. Böyle kısıtlamalar yaşadığınız zamanlarda da bizi eğlendiren keyiflendiren etkinlikler ve aktiviteler de bulunun. Hafta sonuna doğru çok güzel fırsatları yakalayabilirsiniz.  güzel açılımlar elde edebileceğiniz bir dönem. bu zamana kadar sıkıntı yaşadığınız kendinizi gerçekleştirme ile alakalı ya da bir şeyleri toparlamaya ile alakalı sorunlarınız olduysa onlar çok güzel bir şekilde çözülmüş oluyorlar artık. 

         Kova burcu
Bu dönem biraz sizin döneminiz. bu da sorumluluk ve mesuliyetlerinizin biraz fazla artacağı anlamına geliyor. İletişiminiz Tabii ki hızlanacak, özellikle arkadaş ve sosyal çevreniz anlamında haftaya böyle başlayacaksınız gibi duruyor. İletişimsel anlamda eğitim paylaşım alanlarında çok iyi bir organizasyon ve düzenlemeler yapın lütfen. Kendinizi ön plana çıkarabileceğiniz bir  zaman Çünkü bu konularda. Tabii bazı haberler alabilirsiniz bu dönemde ve Bu aldığımız haberler sizin kafanızın karışmasına dengenizin şaşmasına da sebebiyet verebilir. Geçen haftaki videomda da bahsetmiştim, şimdi tekrar hala bu etli devam ediyor, bazı korkularımızla yüzleşmemiz gerekiyor ve bu hala devam ediyor.  
Merkür ikinci evimizde olduğu için, Parasal anlamda daha aktif bir sürecin içine girebilirsiniz. Tabii bu aynı zamanda iletişimimizin güçlü olacağından ötürü kazancımızın da güzel olabileceği anlamına geliyor. Bazı konuşmaları görüşmeleri yaparak  maddi konularınızı plan program içerisinde oturtabilirsiniz.Sadece unutmamanız gereken şey kararsızlık enerjisi olacağı için Kafanız karışık olabilir, karar vermekte zorlanabilirsiniz. Yani önünüzü bir sis perdesinin arkasından görme durumunuzda var. Venüs 4 evinize geliyor Ve bu da aile içindeki bazı olayları ve durumları çok güzel destekliyor. Tabii bu sadece aile ile alakalı değil bir evle alakalı değişiklik bir düzenleme yapmak için de çok uygun bir zaman. Oğlak stelyumu 12 evinizde dolduğu için, arkanızdan dönen bir takım işler olabilir bu yüzden dikkatli olun derim. Sizin gerek enerjinizi gerek iş yapımızı gerekse kendi kişisel dünyamıza Siz, dibe çekmek isteyen insanlarla bu dönem çok fazla mücadele etmeniz gerekebilir. Son birkaç aydır yaşadığınız kendinizle alakalı sıkıntılarımız da, bakış açınızı değiştirmeniz takdirde olayın nereye gittiğinin farkına vararak Çok keyifli edecek ve bu bakış açısı ile beraber hayatınız renklenmeye ve güzel fırsatlar yakalamaya başlayacaksınız. Satürn  kova geçişi de zaten bu yeni kapıların  aralanmasında çok büyük bir destek. Hayatımız değişiyor we değişimler sancılı olur Sadece sabır diliyorum size. 
Balık burcu
Artık biz balıkların zamanı  diyebiliriz biz buna. Çünkü Merkür'ün  balık burcuna geçmesi ile Kendinizi çok daha rahat bir şekilde ifade edebilme kolaylığı olacağız. Belki de hiç ummadığımız kadar çok insana kendinizi ve yaptığımız işleri anlatabilme fırsatları bulabiliriz. Unutmaman gereken bir şey varsa maddi anlamda kendi bütçemizi çok daha iyi yönetebilme durumları da var bu dönemde. Hiç belli olmaz Belki başka kapılardan da para kazançlarınız olabilir. Yani bu sefer kendinize duyduğunuz özgüvenle bir şeyleri yönetebilme becerisi ile yeni bir iş kapısı kendimize doğurabiliriz. Kısacası bu hafta kariyer alanlarımızı daha fazla düşündüğünüz ve önemsediğiniz bir hafta olacak. Tamamı ile Önümüzdeki 1 aylık Bu dönem içerisinde kazançlarınızı hesaplama ve daha fazla nasıl arttırma şansları yakalarım konusunda kendinizi  düşünürken bulabilirsiniz. 
                Bu düşüncelerin yoğunluğu ile beraber iş imkanı bulamamış kişilerin değil iş girişimleri olumlu sonuçlar beklemektir. Venüs 3 evimizde ilerliyor ve bu da yakın çevre Kardeşler ve iletişim alanında oldukça güzel şartlar, fırsatlar ve imkanlar demektir. Satürn kova geçişi 12 evde biraz iç dünyamıza kapanıp içer de olup bitenleri anlamaya çalıştığımız kendi kendimize kalarak çözmek isteyeceğiniz zamanları işaret ediyor..12.Ev sağlık, bilinçaltı, Korkular, kapalı alanları temsil ettiği için Kendinizi sınırlı Kısıtlı hissettiğimiz, Belki de bir müddet buralara düşüncelerimizin yoğunlaştığı zamanlar olacak. Bu zamana kadar Hayatınızı olan Ama artık hayatımızdan göndermek istediğiniz kişilere de karar verebilirsiniz. Yani bir nevi temizlik zamanı sizin için.  bu da sizin ayrı bir sınavımız. Bu dönemde Arkadaşlarınızdan ve yakın çevrenizden alacağınız desteklerle  bu dönemi daha rahat ve kolay atlatabilirsiniz. gene de imkanları ve şartları çok fazla zorlamayın. Bazen direnmek yerini suyun akışına güvenmek gerekir. Hep diyorum ya artık kadersel döngüler de devrede.. belki Tanrı sizin adınıza hayatımıza düzenleme getirecektir. Son birkaç aydır, kendi  işinize ya da hayatınızla alakalı, arkadaşlarınızla, Çevrenizle, alakalı durumlarda bazı sıkıntı ve sınırlamalar yaşadıysanız, şimdiden sonra bu konularda yeni kapıların yeni imkanların ve fırsatların açıldığını çok rahat görebilirsiniz. Zira bu dönem yeni iş bağlantıları yapabilirsiniz yada başlatmış olduğumuz bir konuyu sonuçlandırabilir siniz.


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

SEVGİLİLİK SÖZLEŞMESİ

SU’nun Şifa Gücünden FAYDALANMAYA NiYET Edin.