Öne Çıkan Yayın

20 Ekim Günlük Astroloji Yorumu

 

 

20 Ekim 2020

Bugün hala ay yay burcunda seyrine devam edecek. Bu yüzden 19 Ekim videosunda anlattıklarımı uygulamaya çalışırsanız bugün de sizin için yararınıza olacaktır. 19 Ekim videosunu izlemeyenler lütfen önce onu bir kere dinlesinler. Bu yüzden tekrar etmek gerekirse zihin farklı çalışacağı için kendinizi geliştirecek aktivitelerde bulunun bugünlerde. Çünkü zorlayıcı günler, kolaylıkları olduğu kadar.

Çünkü bugün Transit Merkür Transit Uranüs arasındaki zorlu açı hala devam ediyor. Bu da daha önce söylediğim gibi zihinsel uyarılara Aynı zamanda da gerilimlere sebebiyet vereceği anlamına geliyor. Hiçbir zaman hayatın içinde tek bir bakış açısı yoktur.  Eğer olaylara farklı bir bakış açısıyla, farklı bir pencereden, farklı bir perspektifle bakarsanız sizin gördüğünüzden çok daha farklı bir manzara ile karşılaşacaksınızdır. Bu yüzden bu günlerde düşüncelerinizi fikrine, ufkuna, hayat bakışına güvendiğiniz kişilerle paylaşın. Onların da Hayat görüşlerini alın belki sizlerden çok daha farklı ve daha kolay bir hayat bakışı sunacaklardır.

Zaten akşam saatlerinde Venüs’le Kuzey düğümünün gerçekleştirdiği açı bu konuştuğumuz konularla alakalı gözlemci olmamız gerektiğini söylüyor aslında. Zaten fikirlerinizi düşüncelerinizi karşınızdaki insanlara açın derken onlara soru sorarak nabızlarını yoklayın demeye çalışıyorum. Yani ben filan şeyi düşünüyorum, bu şekilde hareket edeceğim demek yerine, bu şekilde hareket edilmiş olsa sence nasıl olurdu ya da bu düşünce gerçekten hayata geçirilebilecek bir düşünce mi? Gibi sorular karşınızdaki insanın hayat görüşünü bakış açısını size bir ipucu olarak sunacaktır. O yüzden Kuzey ay düğümlerinin böyle açıları olduğu zaman, sizi kim destekliyor, kim desteklemiyor, hayatınızda kim var, size engel olan, destek olan, köstek olan kimlerin olduğu konusunda etrafınıza iyi bakmanız gerektiğini söylüyor. Aslında bu tarz özel sorular hayatınıza yeni bir eylem adımlarını atmanız için size yol gösterecektir.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

SEVGİLİLİK SÖZLEŞMESİ

SU’nun Şifa Gücünden FAYDALANMAYA NiYET Edin.