Öne Çıkan Yayın

ŞİRON KOÇ BURCUNDA RETRODA

 

16 Temmuz 18 Aralık tarihleri arasında şiron Koç burcunda Retro yapacak.

2018 şiron Balık burcundaki yolculuğunu tamamlayıp, Koç burcuna geçiş yapıyor ve 9 yıl burada kalacak. Bu da demektir ki 2027 ye kadar Şiron Koç burcunda kalacak. Aslında bu Transit in bize etkilerini anlayabilmek ve uygulayabilmek için şironun ne olduğunu, ne anlama geldiğini çok iyi idrak etmemiz gerekiyor. Size kısaca şu şekilde anlatayım. Şiron yaralı, şifacı bir asteroiddir. Herkesin doğum haritasında şironun bulunduğu ev onun hem yara aldığı noktayı, hem de yaramızı şifalandıracağımız durumu gösterir. Hepimizin haritalarında öyle bir etki verir ki,  kendimizi o konuda faydamız olmaz, kendimizi yetersiz, zayıf hissederiz ama karşımızdaki insana zayıf hissettiğimiz o konularda yol gösterici oluruz. Eğer dikkat ederseniz şironun sembolü anahtar şeklindedir. Bu da hem kendimizi kilitlediğiniz yeri, nasıl kilitlediğimizi ve bu kilitlendiğimiz yerden nasıl çıkacağımızın anahtarını bize sunar.

Şiran Koç burcuna geçmeden önce balık burcunda Transit yine devam ediyordu. Bu dönem içerisinde duygularımıza aşırılıklar gözlemlendi. Yani aşırı merhamet, kandırılma, suiistimale uğramak gibi balığın tipik özelliği olan kendini başkaları için feda etme gibi durumlarını yaşadık. Tabii bu balığın dalgın ruh hali bizim oldukça duygu karmaşası yaşamamıza,  finansal anlamda yanlış kararlara, doğal olarak ilişkilerde karmaşaya sebebiyet veren, negatif etkileri olurken bunun yanında, Şifa çalışmalarının artması, spiritüel ve mistik çalışmalara daha fazla yönelme gibi durumları da yansıttı. Biz Şiron Balıkta iken içimizdeki özü keşfetmek, kendimizi fark etme ve bazılarımız ruhsal anlamda destekler alarak kendimizi iyileştirme dönemlerine de girdik.

Şimdi şironun koça geçmesi demek, içimizdeki özü fark edip, iyileştirmeye başladığımız o yanlarımızı, yeni bir yolculukla bir ileriye taşıyacağız anlamına geliyor. Bu ileriye taşımak Koç'un özelliği olan harekete geçme, kendi kimliğimizi sorgulama, motivasyonumuzu bulma ve yaralarımıza bir kez daha bakarak dönüştürebilme adına eyleme geçebileceğinizi anlatıyor. Çünkü Koç öncü bir burçtur, harekete geçirendir ve cesaret verendir. Bu da doğal olarak bu dönemlerde her ne kadar kendimizi geride tutmaya çalışsak ta, bir şeyleri yapmaya cesaret bulamazsak bile, her şeye rağmen olayların üzerine giderek, kendi kimliğimizi ortaya koyabilme gücünü verecek. Aslında birçok kişi belki de kendini daha yeni yeni keşfedecek. Potansiyelini, yapabilme gücünü, atılım cesaretini. Ben eskiden böyle değildim, eskiden olsaydı bunu yapmaya cesaret edemezdim, ben hiçbir zaman kendimi bu şekilde ifade etmedim diye konuşan birçok insanla karşılaşabiliriz.

Bu durum özellikle Öz burcu, yükselen ve ay burcu koç olanları daha çok etkileyecektir.

KOÇ VE YÜKSELEN KOÇ OLANLAR

Şiron sizin burcunuza geçiş yapıyor. Bu da demektir ki kendinizi ifade etmeniz, İlişkilerinize olan bakış açınız, kişilik ve karakter özellikleriniz, hayata bakış açınız gibi konularda, kendinizi bu alanlarda sorgulayacaksınız. Hayatınızda neyle daha fazla ilgileniyorsanız ve keşkekleriniz varsa işte bu alanda kendinizin daha fazla yapabilirliğinizi görebilirsiniz. Yani mücadele azim ve cesaret gücünüzü, kendinizi ispatlama, ilişkilerinizi sorgulama konusunda Yenilenme süreci yaşayabilirsiniz. Kısacası size şifa sunuluyor. Ama bunun için kendinizi sorgulamanız gerekiyor ve belki de bu alanda biraz daha zorlanacaksınız ki, yeter artık diyerek dönüşüm gücünü bulun kendinizde.

BOĞA VE YÜKSELEN BOĞA OLANLAR

Şiron Koç burcuna geçtiğinde 12. eviniz olan bilinçaltı, iç dünyamız, ruhsal sağlığınız gibi alanlarınızda bir değişim, bir şifalanma, yeni bir bakış açısı süreci yaşayacaksınız. Burası Tanrıya teslim olduğumuz, hayata ve akışa güvenmeye başladığımız, gizliliğiniz, sırlarınızın evi olduğu için, kendinize güvenmek ve kendinizi garantiye almak yerine hayatınızda olabilecek olan olasılıklara da yer açmayı, kendinizi şimdiki anın gücüne bırakmayı öğrenerek Şifalancağınız bir dönem olacaktır. Kendinizi birçok duygudan özgürleşmiş hissedebilirsiniz. Belki de içinizdeki o güç ile ne kadar iyi bir şifacı olabileceğinizi ve ilk önce kendi hayatınızı, sonrasında sevdiğiniz bir çok insanın hayatına güzel dokunuşlar yapabileceğimizi, şifa verebileceğiniz yıllar olacak önünüzde.

İKİZLER VE YÜKSELEN İKİZLER OLANLAR

Şironun koç burcu seyahatini 11. evimiz olan sosyal çevreniz. Arkadaş gruplarınız, kariyerden kazandığınız paralarınız, hedefleriniz ve planlarınızı alanında yaşayacaksınız. Bu demektir ki, çevrenizdeki bu tarz olaylar ve hedefleriniz bu yıllar içerisinde değişmeye, dönüşmeye sizi daha iyi bir tarafa çevirmek için şifa olmaya geliyor. Belki de siz bu şifa tarafınızı sosyal çevrenizin içerisinde gerek başkalarına uygulayarak, gerek siz çevrenizden bazı bilgiler alarak kendinizi yenileme şeklinde hayatınızda fark edebilirsiniz. Tabii bu aynı zamanda sizi baskılayan, ruhunuz kısıtlayan, sıkan, size hiçbir anlamda bir katkısı olmayan arkadaş gruplarınızdan uzaklaşarak da kendinizi var edebileceğiniz anlamına gelebilir.

YENGEÇ VE YÜKSELEN YENGEÇ OLANLAR

 Siz şiron koç Transitini 10. evinizde yaşayacaksınız sevgili yengeçler. Bu da demektir ki, kariyer hayatınız, mesleki konularınız, işiniz, ileriye dönük olan planlarımız konusunda kendi arzu ve isteklerinizi ön plana çıkarmak isteğiniz yükselebilir. Bu duygu yükselmeden önce de kendinizi gerek işinizde, gerek patronlarınızın ya da otorite figürlerinin yanında yetersizlik hissi hissederek bir değişime girme isteği içeresinde olabilirsiniz. Bu da demektir ki önemli kişilerle fikir ayrılıklarına düşebilirsiniz. Bu arada, bir anda isyana getirilirseniz, benim şu anda görmem, öğrenmem ve değiştirmem gerekenler ne olabilir diye kendinize sormalısınız. Çünkü bu dönemler sizin özgüveninizi, cesaretinizi, gücünüzü ön plana çıkarmak, bunu keşfetmek ve bunların nasıl yapacağınızı öğrenmeniz gereken bir süreci yaşayacaksınız.

ASLAN VE YÜKSELEN ASLAN OLANLAR

Şiron koç burcu Transit ini Siz 9. eviniz olan eğitim-öğretim, hayata bakış, felsefe, hukuksal konular, akademik çalışmalar, uzak yerlere seyahatler, yabancılarla olan iş ve Ticaret Hukuku alanlarında yaşayacaksınız. Bu konularla alakalı bu zamana kadar yapmış olduğunuz hataları fark edebilir, bu konu ile ilgili artık neleri değiştirebileceğinizi fark ettiğiniz döneme giriyor olabilirsiniz. Tabii ki inanç sisteminize, hayata bakış ve hayatı yorumlama alanlarınızda bir şifalanma ama şifalanmadan önce de bir zorlanma dönemi yaşanabilir. Bu yüzden karar verirken aklınız karışmış, karar vermekte zorlandığınızı gördüğünüz zaman dilimleri yaşayabilirsiniz. Bu yüzden böyle zamanlarda derin bir nefes alın, akışa güveniyorum, değişime açığım ve kendimi gerçekleştirmeyi seçiyorum şeklinde telkinler yapıp düşünce yapınızı bu doğrultuda dönüştürmeyi ve değiştirmeyi deneyin.

BAŞAK VE YÜKSELEN BAŞAK OLANLAR

Şiron Koç Transit ini Sizler 8. evinizde yaşayacaksınız sevgili başaklar. Özellikle ŞİRON balık Transiti yaşanırken ne kadar yorulduysanız, ne kadar ilişkilerinizde zarar gördüyseniz, artık şimdi bunları dönüştürdüğününüz bir zaman dilimi sizin için. 8 ev ortak kazancı, vergi, miras, nafaka, hukuksal konular, ameliyat gibi, yeniden hayata merhaba demek gibi konuları içerdiği için bu konularla ilgili bir farkındalık yaşama ihtimaliniz olacaktır. Sadece dikkat etmeniz gereken, eski düşünce yapınız da değil daha özenli, daha dikkatli, daha temkinli, daha sorgulayacağınız, cesur bir yapıyla düşünmeniz ve ona göre hareket etmeniz olacaktır. Bu konularla ilgili her ne kadar iyi bir şifalanma olacak olsa da ilk öncesinde, ortak kazançlar konusunda özellikle sizi zorlayan durumlar yaşayacaksınızdır. Bu yüzden çok planlı ve programlı hareket etmeniz gerekecek.

TERAZİ VE YÜKSELEN TERAZİ OLANLAR

Şiron Koç Transitini Sizler 7. evinizde yaşayacaksınız sevgili teraziler. Bu ev ilişkilerle alakalı olan bir evdir. İkili ilişkileriniz, ortaklıklılarınız, anlaşmalarınız gibi alanlarda hareketlenmeler olacaktır. Bu da demektir ki, bu konularda şifalanmalarınız, nerede hatalarınız oldu fark etmeniz mümkün olacak. Artık daha rahat adım atabilecek, belki de ilişkilerde yaşadığınız güven sorunlarınızın üstesinden nasıl gelebileceğinize dair farkındalıklar kazanabilirsiniz. Bu kadar cesur adımlar atarken, evlilikle alakalı tereddütlerinizde artabilir. Sorunlar yaşıyorsanız bu sorunların altında kaldığınızı hissederek, neler yapabiliri mi düşünebilirsiniz. Ama kendinize fayda sağlayamadığınızı düşündüğünüz noktada, başkalarına faydanız olacaktır. Belki de bu sayede sizde iyileşecek, kendi ilişkinizdeki sorunlarınızdan nasıl çıkacağınızın farkındalığına ulaşabileceksiniz. Zaten size ilişkilerinizde olsun, kendi içinizde yarattıklarınızda olsun, yaralarınızı nasıl sarmanız gerektiğini öğretmeye geliyor şiron.

AKREP VE YÜKSELEN AKREP OLANLAR

şiron transitini sizler 6. evinizde yaşayacaksınız sevgili akrepler. İş hayatınız, iş arkadaşlarınız, yanınızda çalıştırdığınız elamanlar, günlük hayatınız, evcil hayvanlarınız, sağlıkla ilgili konular bu dönemde gündeminiz olacaktır. İş hayatında atılım yapmak istiyor ya da farklı bir düşünce ile hareket etmek istiyor ama yapamıyorsanız, bu transit size bunun cesaretini sunabilir. Günlük hayatın içerisinde sizi bir yere taşımayan alışkanlıklarınızdan kurtulabilirsiniz bu dönemde. Önemli olan bunun farkına varabilmeniz olacaktır. Belki düşünce yapınız, belki davranışlarınız, belki de sağlığınızla ilgili olan konularda değişime gitmeniz gerekebilir. Tüm bunlar güzel ama unutmayın ki sular bulanmadan durulmaz, önce bulanır. Bu da demektir ki bu konularda zorlanmalarınız olacak ki, sizde artık yeter diyerek şifalanma dönemine girin. İhmal ettiğiniz konularınızı bu dönem düşünün ve artık bunları ve hayatınızı yoluna koymanın adımlarını atın.

YAY VE YÜKSELEN YAY OLANLAR

Şiron tansitini 5. evinizde yaşayacaksınız sevgili yaylar. Bu da demektir ki, aşk hayatınız, çocuklarla ilgili konular, aileden kazançlarınız, yaratıcı çalışmalarınız gündeminiz olacak önümüzdeki yıllarda. Aşk hayatınız hızlanabilir. Yani aslında sizin aşka bakış açınız değişecek. Eski aşk hayatınız da neleri yanlış yaptınız, neleri yapmadınız bunları gözlemleyeceksiniz diyebilirim. Beraberliği olan kişiler, yaşadıkları aşkla şifalanabilme şansına sahipler. Yeter ki bakmasını, görmesini ve yaşamasını bilin. İlişkisi olmayanlar içinse, hayatlarına aşk alanında şifa sağlayacak kişiyi çekebilirler. Çocuklarınızla ilgili kafanızı karıştıran, bu zamana kadar çözümleyemediğiniz konularda çözüm bulma yolları sizler için aralanabilir. Yeter ki, bu konuda yeniliklere açık olun. Yeni yollar denemeye istekli olun. Bu durum ayrıca sizin yaratıcı çalışmalarınızı da güçlendirecektir. Öncesinde biraz zorlansanız da bakış açınızı değiştirdiğiniz takdirde bunun faydasını göreceksinizdir.

OĞLAK VE YÜKSELEN OĞLAK OLANLAR

Şiron Transit siz 4. evinizde yaşayacaksınız. Yani, aile, ev, yuva, vatan, toprak, taşınmaz mallar, öz güven, öz değer konuları gündeminiz olacaktır bu transitle beraber. Aile ile ilgili konularda bazı gelişmeler söz konusu olabilir. Ama tabi ki öncesinde sanki harekete geçmek istiyorsunuz da bunu bir türlü yapamıyor ya da nasıl yapacağınızı bilemiyormuş gibi hissedebilirsiniz. Bu alacağınız herhangi bir mal da olabilir karar veremediğiniz. Uzun zamandır aklınızda olan evi almak konusunda harekete geçmekte zorluklar olabilir mesela. Bu daha çok kendinize duyduğunuz güven sorunundan kaynaklanabilir. Ama hep dediğimiz gibi bakış açınızı değiştirdiğiniz takdirde, nasıl hareket etmeniz gerektiğini fark ettiğiniz takdirde şifa sizinle olacaktır. Ve birçok bu konularla ilgili sorunlarınızı çözebildiğinizi fark edebilirsiniz. Bu konuda aydınlanmak ve güçlenmek için aidiyet duygunuzu geliştirmeniz ve ben gerçekten ne istiyorum ve bunu herkes ve kendim için en doğru şekilde nasıl yapabilirim sorusuna doğru cevabı bulmanız gerekir. Her şeyi içinizdeki şifacı da bulacaksınız.

KOVA VE YÜKSELEN KOVA OLANLAR

Şiron  transitini siz 3. evinizde yaşayacaksınız sevgili kovalar. Yakın arkadaşlar, kardeşler, kuzenler, iletişim, medya, gibi alanlarınızda gelişmeler sizleri bekliyor aslında. Bu dönem sizler için akrabalarınız daha çok önem kazanabilir. Yakın çevrenizdeki kişilerle aranızda bazı zorlanmalar hissetseniz de, bunlar sizin bazı konuları fark etmeniz için yaşadıklarınız olduğunu unutmayın. Siz cesur bir burç olmanızla beraber, nedense kendi hayatınızla ve çevrenizle ilgili karar alırken daha sakin, radikal ve eskiden yapmış olduklarınızla değil de, daha değişik ve farklı yollar deneyerek yapmanız daha doğru olacaktır. Artık cesur olmayı ve bazı şeylere dur demeyi öğrenmenin zamanı sizin için. Tabi bunun yanında şifa çalışmaları yapmak, bu konu ile alakalı eğitimler almakta sizin ruhunuza iyi gelebilir. Bu konularda zorlandıklarınız varsa, şimdiden sonra hayatımı en doğru, en sağlıklı şekilde nasıl düzenleyebilirim, yakın ilişkilerimde nelere dikkat etmeliyimi sorgulamanız sizi ileriye taşıyacaktır.

BALIK VE YÜKSELEN BALIK OLANLAR

Şiron  transitini 2. evinizde yaşayacaksınız sevgili balıklar. Bu da demektir ki, para konuları, hayata karşı sergilediğiniz duruşunuz, güvenliğinizi gerektiren her türlü konu hareketlenecek ve sizin önümüzdeki yıllarda gündeminiz olacaktır. Tabi özellikle para konularında, harcamalarınıza bir bakın bakalım. Belki de bir düzenleme yapmanız gerekiyor olabilir. Gerek maddi olarak, gerekse manevi olarak sizi zorlu bir süreç bekliyor aslında. Neden? Çünkü siz bu konularda şifalanacaksınız. Ve öncesinde zorlanacaksınız ki, nerede hatalarınız var ve iyileşme için neye ihtiyacınız var fark edin. Kısacası planlı, programlı olmanız gereken bir döneme giriş yapıyorsunuz. Tabi sizin zorlandığınız bu konularda kendinize çok fazla hayrınızın dokunmadığını hissetseniz de, başkalarına fikir verme konusunda becerikli olabilirsiniz. Aslında buda şifalanmanın başka yoludur.

Sevgilerimle

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

SEVGİLİLİK SÖZLEŞMESİ

SU’nun Şifa Gücünden FAYDALANMAYA NiYET Edin.