Öne Çıkan Yayın

 


7 OCAK YENGEÇ DOLUNAYI

Dolunay haritasında Yükselende akrep burcu var. Bu sezgilerimizin güçleneceğini, biraz da krizli durumlara çekilebileceğimizi gösteriyor. Aynı zamanda hepimizin yani birçoğumuzun amacı duygusal olarak kendimizi güvende tutma ihtiyacımız ve gizliliğimizi korumaya yönelik dürtülerimiz olacaktır. Bu dönem aslında bazı kişileri etkileme, çekici görünme durumlarını da yaşayabiliriz. Bu dönem bizim için önemli olan her ne ise, ona tutkuyla bağlandığımızı hissedebiliriz. Yükselen yöneticisi olan mars 7 evden ve hatta 8 evi de işin içine katabiliriz ilişkiler konusunda bu etkileri alacağız demek oluyor. Yani, ikili ilişkilerimiz, ortaklı çalışmalarımız, yazışmalar sözleşmeler, hukuksal konular ve ödemeler gibi alanlarda neler yapabiliriz, bunları nasıl düzenleyebilirim, en iyisini yapabilmek için neler mümkün sorusunu sorarken, bir yandan da gene bu konularla alakalı krizlerin içinde de bulabiliriz kendimizi. Mars ikizler burcunda ve rahat bir pozisyonda değil. Çabalarımız olacaktır ama değişken ruh hali bizi biraz zorlayacaktır. Mars hareket etmek ister, atılmak, koşturmak isterken ikizler dalda konabilen, tam bir şeyleri neticelendiremeyen ama araştırmacı bir ruh sunuyor ortaya. Doğal olarak ta istediklerimizi istediğimiz gibi yapamama da var işin içinde. Bununla beraber sözlü sataşmalar, siber saldırılar, iletişimsel sorunlarda gözlemlenebilir.

Element ve nitelik değerlerine baktığımızda ise, yeni başlangıçlar ve başlattığımız konularda devamlılıklar göze çarpıyor. Ama Merkür’ün oğlakta zararda olduğunu ve üstelik Retro’da olduğunu göz önünde bulundurursak, başlangıçlardan ziyade olanları devam ettirmek ya da alt yapı oluşturmak için uygun zamanlar. İlla başlanması gereken bir durum varsa dikkatli olunmalı ve sık sık geri bildirim verilmeli. Ayrıca duygusallık fazla olabilir, alınganlıklar, gereksiz kıskançlıklarda gözlemlenebilir.

Ankara’ya göre çıkarttığımız dolunay haritasının 3 9 aksında meydana gelecek bu dolunay. Bu da demektir ki, sosyal medya, iletişim, yakın ve uzak çevre ilişkileri, hukuksal konular, akademik konular, yolculuklar gündemimizde olacaktır. Kıyaslamalar yapabiliriz. Ne tarafa ağırlık verdik hangi tarafı ihmal ettik onların ayrımına varacağız. Daha doğrusu bunu düşündürtülecek yengeç dolunayı. Zaten Retro yapan gezegenler geçmişten bugüne nerelerde hata yaptığımızı anlamamızı sağlar. Hele de Merkür Retro’su olunca işin içinde daha fazla farkına varabiliriz bu dönemde.

Dolunayda ayın Merkür’le olan karşıt açısı var. Bunun anlamı ise, Duygularınızı mı yoksa düşüncelerinizi mi izleyeceğinizden emin olamayarak hayatınızda kararlar vermekte zorlanıyorsunuz demektir. Duygularınız mı mantığınız mı? Kendinizden şüphe ettiğiniz anlamına gelir. İkisi arasında bir denge bulmanız gerekiyor.

Aynı zamanda güneş oğlak burcunda Merkür’le kavuşumda. Mecburen ciddi konulara geri dönüş olacak. Maddi ve finansal gücümüzü gözden geçireceğiz ve bu konularda ne kadar sağlam temeller üzerinde duruyoruz göreceğiz. Bütçemizi doğru planlamak ve kaynaklarımızı iyi değerlendirmek adına neler yapabileceğimizi düşüneceğiz.

Kendi doğamızı, içimizde bulunan potansiyeli ifade etme ihtiyacı duyabiliriz. Özellikle ilişkilerimizde özgürce davranmak, özgürleşmek isteği de olabilir bu. Baskılardan, engellemelerden sıkılarak yeter bu kadarda fazla diyerek kendimizi ortaya sunma durumuna da girebiliriz.

KOÇ:

Sizler yengeç dolunayını 4_10 ev aksınızda yaşayacaksınız. Yani ev aile, ebeveyneler, taşınmaz mallar ve kariyer konuları karşı karşıya gelecektir. Yani hangisine daha fazla yöneldiniz ve enerjinizi hangi konulara yönlendiriyorsunuz onu fark etmenizi anlamanızı isteyecek bu dolunay. Ailenizle beraber duygusal kararlar almanız gerekirken belki de oğlak yeniayında kariyerinizle alakalı bazı adımlar attınız. Eğer durum buysa bu dönem onların neticelenmeleri ve sonuçları ile karşılaşabilirsiniz. İşe devam edenler için belki de başka işe geçebilir ya da konumunuz değişebilir. İş ve kariyer alanında eksiklikleri ve düzeltilmesi gerekenleri ele almak için çaba gösterebilirsiniz. Uranüs’ün bu dolunaya eşlik ettiğini ve yenilikler getirmek istediğini ve özgürleşmek istediğini göz önüne alırsak sizin 2 evinizden para evinizden size değişim vaat ediyor. Değişime direnmeden kabule geçip esnek davranabilirseniz kazançlı olabilirsiniz. Merkür’ün oğlak burcundaki Retro’su da var. Buda sizin kariyer evinizde durduğu için iş ve kariyerinizle ilgili her hangi bir evrak imzalarken ya da değişim istiyorken dikkatli olmanız gerektiğini de vurguluyor.

BOĞA:

Yengeç dolunayı sizin 3_9 ev aksında gerçekleşiyor. Bu da demektir ki, iletişim, yakın çevre arkadaşlar, satış tanıtım pazarlama gibi alanlarınız, uzak akrabalarınız ve ilişkilerinizi, uluslararası ticaretiniz, hukuksal konularınız, eşiniz ailesi ve gelirleri sizin konunuz olabilir aslında. Sizler belki de yakın çevrenizin dışında uzaklarda olan işlere ve tanıdıklarınıza zaman ayırıyorsunuz ve en yakınlarınızdaki kişileri es geçiyorsunuz. Bir düşünün bakalım. En çok ağırlık vererek hangi alanınızı ihmal ettiniz. Yakın çevreniz mi, uzak çevreniz mi? Bu arada bazılarınızın yarım bıraktığı eğitimlere dönme kararı, bazılarınızın yeni eğitimlere başlama kararı da olabilir. Alacağınız eğitimlerinizle beraber yolcuklar gündeme gelebilir. Uranüs 1 evinizden sizi özgürleşmek, kendinizde yenilikler yapmak adına destekleyecektir. Hiç olmadığı kadar cesur hissedebilirsiniz. Merkür Retro’suda sizin 9 evinizde bu nedenle yazışmalarda,  yapacağınız hukuksal işleriniz, akademik çalışmalarınız, ya da ticaretinizde dikkatli olmalı, kime ne söylediğinize kulak vermelisiniz. Geçmişte ne tarz sıkıntılar yaşadınız bu konularla ilgili gözden de geçirebilirsiniz.

İKİZLER:

Sevgili ikizler bu dolunay sizin 2_8 ev aksında gerçekleşiyor. Kendi kazançlarınız, maddi konular, yetenekleriniz öne çıkacaktır. Belki de fazlasıyla ortak kazançlara yönelttiniz enerjinizi, kendi yapmanız gereken özel işlerinizi, yeteneklerinizi ihmal ettiniz. Bir durun düşünün bakalım. Hangi konular ihmale uğruyor. Duygusallığınız ve yöneliminiz büyük ihtimalle maddi konulara kayacak ve daha neler yapabilirimi düşüneceksinizdir. Tabi bunun yanında fazla para harcamaları da olabilir, dikkat. Ama kendinizi parasal olarak daha fazla korumak isteyeceksinizdir.  Bazılarınız eşinizin ailesinin kazançlarını yönetme konusunda kendine yeni yollar bulmaya çalışacaktır. 8 evinizde Merkür Retro’su da var. Bu bazı ortaklı kazançlarınız konusunda ya da ödemeleriniz konusunda geri adım atabilir, yeni ve farklı düzenlemeler neler olabiliri düşünebilirsiniz.  Özellikle ödemeleriniz konusunda dikkatli ve temkinli olun derim. Ama bununla beraber eşinizle beraber yaptığınız bazı işler varsa bundan önce ve netice bekliyorsa o da neticelenecektir. Uranüs sizi 12 evinizden destekliyor. Burası her ne kadar biraz zorlu bir ev olsa da, bilinçaltınıza attığınız ve yüzleşmelerden kaçtığınız konular size daha kolay halledilebilir gelecektir. Özgürleşmeyi düşünce boyutundan ziyade alt bilinçte yaşayacaksınız ki, bu da en güzel ödüldür aslında. Ama kime, anlayana ve kabule geçene.

YENGEÇ:

Sevgili yengeçler bu dolunayın başkahramanı sizlersiniz. Değişiyorsunuz. Kendinize mi, yoksa başkalarına mı, hayatınızda ki kişilerimi öncelik tanıyorsunuz fark edeceksiniz. Fiziksel olarak, duygusal olarak, sağlık olarak neleri farklı yaparsam benim hayrıma olur diye düşünmeye başlayabilirsiniz. Dolunaylar bitişleri, sonlanmaları anlatır. Sizde artık sizin işinize yaramayan ne varsa söküp atmak isteyebilirsiniz. Sadece geleneksel ve geçmişe bağlı yanınız bunu sizin için zorlaştırabilir. Direnmeyin ve değişimi kucaklayın. Merkür Retro’su sizin 7 evinizde. Bu da demek oluyor ki, evliliğiniz ve ikili ilişkileriniz, aldığınız danışmanlıklar gündeminizde bu dönem. Belki bazı evlilikler, son bulabilir. Bitirmeden önce zamanı olup olmadığını, değiştirebileceğini ya da düzeltmeniz gerekenlerin ne olduğuna dikkat edin. Özellikle Uranüs sizin 11 evinizde ve buradan size destek verecek. Yani hedeflerinizde, sosyal çevrenizde, önemli kişilerle olan ilişkilerinizi destekleyecek. Kariyerden kazanacağınız sürpriz gelirlere de bu dönem açık olun derim. Ailenizle olan bağlarınız da güçlendirmenin yollarını bulabileceğiniz bir dönemdesiniz. Varsa yaşadığınız bazı sorunlar şimdi tam zamanı. Baş kemikler ve mide kısmınıza özen gösterin.

ASLAN:

Sizlerin bu dolunayda 12 eviniz ve doğal olarak 6 eviniz etkilenecek sevgili aslanlar. Yani 12_6 ev aksınız. Psikolojiniz, ruhsal yapınız, bilinçaltınızda olup bitenler neler onları fark edeceksiniz. Belki de iç dünyanızdaki bazı durumlar sizin işinize, günlük hayatınızın ritmine yansıyordu. Artık bunları fark edecek ve işiniz ise işinize, ruh dünyanıza ise ruh dünyanıza eğilecek ve onarmanın yollarını bulacaksınız. Bu aynı zamanda sizin yaratıcılığınızın da ortaya çıktığı bir zaman. Bir bakacaksınız ki, öyle güzel ilham kaynaklarına sahipsiniz ki, hey be kim tutar beni diyeceksiniz. Ama burada Merkür’ün Retro’da ve sizin 6 evinizde olduğunu hatırlamak ve bilmek önemli. İşinizle alakalı yapmak istedikleriniz olsa da bu dönem bazı aksaklıklara takılmanız, kendinizi engelleniyormuş gibi hissetmenizde olası. Aynı zamanda işinizle alakalı bazı eski konularda önünüze gelebilir. Burada önemli olan neyi yanlış yaptığınızı fark ederek onarmaya çalışmanız olmalı. . Bu dönemde yarım kalmış işleri bitirmek, mesleki konularda ve günlük hayat işlerinde geçmiş zamanlarda tamamlayamadığınız işlere el atmak için harekete geçebilirsiniz. Çünkü Uranüs siziz 10 evinizden destekliyor. Buda demektir ki, kariyerinizle alakalı daha cesur kararlar almak isteyecek ve özgürleşmek adına eylemleriniz olacaktır. Sırt ve kemikler, mide ve beslenme konuları stres yükünden alarm vermeye başlayabilir

BAŞAK:

Yengeç dolunayı sizin 11_5 ev aksında gerçekleşiyor sevgili başaklar. Sosyal çevreniz genişleyecek, hedeflerinize kendinizi daha kitlenmiş hissedeceksinizdir. Belki de daha önceden adım attığınız yaratıcılığınızı ilgilendiren konularda şimdi eyleme geçme ya da neticelenme durumunu da yaşayabilirsiniz. Daha çok ekip çalışmaları, projeler gündeminizde olacaktır. Çocuklarınızla ilgili yapmanız gereken ve ertelediğiniz ne varsa şimdi biraz üzerinde düşünme zamanı. Aşk hayatınızda da hareketlenmeler olacaktır, yaratıcılığınızda da aynı şekilde. Ama unutmayalım ki 5 evinizde Merkür oğlak burcunda ve Retro’da olacak. Buda sizin aşk ve çocuklar, yaratıcılık gibi konularınızda geçmişten bugüne getirdiğiniz bazı hatalarınızı fark etmenizi sağlayacaktır. Ama bunların üstesinden gelmek, yeni çözümler bulmak sizler için daha kolay olacak çünkü Uranüs 9 evinizde hayata bakışınızı felsefenizi yenileyecek farklı yollar keşif etmeniz için sizi cesaretlendirecektir. Aşk hayatında ve arkadaşlıklarda yarım kalmış tamamlanmamış konular varsa ilişkileri onarmak ve düzeltmek için size bir fırsat sunulacak ve bu dolunayda kendinizi ciddi ve sorumlu bir biçimde ifade etme şansı verecektir gökyüzü. Yaratıcılığınız çok güzel bir şekilde artacaktır. Tadını çıkartın.

TERAZİ:

Sevgili teraziler bu dolunay sizin 10 evinizde gerçekleşiyor. Yani 10_4 ev aksında. İş ve kariyer hayatınız, önde olmak istediğiniz konular her ne ise onlar gözünüzde parlayacaktır. Hangi iş size daha çok hitap ediyor, kendinizi hangi alanda daha rahat sergiliyorsunuz düşünmeye başladığınız bir süreç. Tabi bu arada belki de aile ve ev yaşantınızın içindeki konulara ağırlık verdiğiniz için iş hayatınızı önemsizleştirmişte olabilirsiniz. Bunun ne kadar önemli ve doğru olduğunun ayrımına ve farkına varacağınız bir süreç. Belki de evden çalışmak isteyecek ya da kendinize böyle bir iş planı oluşturmak, kendi işinizi kurmak için neler mümkün sorusunu sorarken de bulabilirsiniz.  Tabi Merkür retrosu sizin 4 evinizde olduğu için ev, taşınmazlar, ailevi meseleler, kendinize duyduğunuz güven konusunda da bazı zorlanmalarınız var diyebilirim. Belki yer değiştirmeyi, başka bir yere ya da eve taşınmayı düşünüyordunuz önceki dönemde. Şimdi bu konularda netlik kazanacaktır. Ama her ne yaparsanız yapın, yeni adımlar atarken dikkatli olmaya çalışın. Uranüs sizin 8 evinizde. Biliyorsunuz burası krizler evidir. Ama Uranüs size krize girme, neleri farklı yapman gerekiyor, bu krizi avantaja çevirmenin yolları neler diye soracak. Ödemeler, alacaklar konusunda şanslı olabilirsiniz. Yaratıcı enerjinizi yükseltecek ve bu durumda sizin birçok konuda daha cesur adımlar atmanızı sağlayacaktır.

AKREP:

Sevgili akrepler bu dolunay sizin 9_3 aksınızda gerçekleşiyor. Yabancılarla yapacağınız çalışmalar, akademik konular, yurtdışı gezileri, hayata karşı sergilediğiniz duruşunuzda bazı değişimler ve farklılıklar sizin gündeminiz olacaktır. Yeni idealler, yeni bakış açıları sizin yörüngenizde olacağı için konulara yaklaşımınızda o oranda değişecektir. Belki de yurtdışı bağlantılarınız vardı ve ne olacak diye bekliyordunuz. İşte şimdi artık neticelenme zamanı. Tabi bunun için bayağı çalışmanız ve önce kendinizi desteklemeniz sonrasında da empati kurarak çevre ilişkilerinizi yenilemeniz gerekir. Aynı zamanda yakın çevrenizle de, kardeşler, kuzenler, yakın arkadaşlar, komşularınızla ilgili konularda kafanız meşgul olabilir. Zaten Merkür’ün oğlak Retro’sunu da 3 evinizde yaşayacaksınız. Bu nedenle iletişimsel, yazışmalı, sözleşmeleriniz, sosyal medya ortamlarınızda da bazı aksaklıklara hazır olun. Belki de yakın çevrenize o kadar ağırlık verdiniz ki, asıl yapmanız gereken ve kurmanız gereken uzak mesafeli bağlantılarınızı ihmal ettiniz. Bunları da durup düşüneceksiniz. Ama ilişkilerinizi onarma konusunda, Uranüs size 7 evden destek verecek. Diyecek ki, hadi bakalım, bu güne kadar hiç bakmadığın bakış açınla hem evliliğini, hem ortaklıklarını, hem de ikili ilişkilerini düzeltmenin yollarına bak. Bu konuda oldukça cesur adımlar atabilirsiniz.

YAY:

Sizlerin 8_2 ev aksı hareketleniyor sevgili yaylar. 8 ev krizler evidir. Ödemeler, alacak verecek konuları, ameliyatlar, vergi prim, nafaka gibi konular bu evden sorulur. Bu da demek oluyor ki, gündeminiz bu dolunayda bu konular olacaktır. Bu konularla ilgili daha öncesinde attığınız adımlarınız varsa neticelenecek ve kafanız rahatlayacaktır. Aile bütçenizi nasıl dengeleyebilirsiniz, nasıl birikim yapabilirsiniz, bunlara yöneleceksinizdir. Eğer haritalarınız şansınızı destekliyorsa daha önceden alamadığınız bazı ödemeleri almak adına da size destek olacak bu enerjiler. Ama hemen uyarayım siz borçlarınızı alacaksınız dedik ama sizler sakın kimseye bu dönem borç vermeyin. Unutmayalım ki Merkür Retro’su var ve sizin 2 evinizde duruyor. Parasal aksaklıklar bu dönem karşınızda olabilir. Ay rahat etmediği bir alanda duruyor. Bu nedenle biraz duygusal sıkışıklık hissedebilirsiniz. Eskilerden size dönenler olabilir. Ama bu daha çok parasal konularda olacaktır. Zaten Uranüs sizin 6 evinizde. Bu iş hayatınızı ve günlük temponuzu değiştirecektir. Sizi hareketlendirecek ve artık tek düze bir yaşamdan çıkartacaktır sizleri. Günlük hayatınız ve konuştuğunuz kelimeler değiştiğinde hayat farklı bir hal almaya başlar. Sizlerde bunu yaşayacaksınız.

OĞLAK:

Siz bu yengeç yeni ayını 7_1 ev aksında yaşayacaksınız. Yani ikili ilişkileriniz gündemiz ide sevgili oğlaklar. Biz neler yapabiliriz, ortaklı çalışmalarımda hangi verimi sağlamalıyım, en güzel ve kaliteli zaman geçirmenin yolları neler diye düşünmeye başlayacaksınız. Bu zamana kadar kendi istek, arzu ve beklentilerinize ağırlık vermiş olabilirsiniz. Ama artık ben değil biz kavramına odaklanacaksınız. Birçoğunuz ilişkilerinizde bazı kararlar almaya yönelebilir. Ama büyük konuşmak, büyük kararlar almak için çok uygun zamanlar değil. Birçoğunuz aldığınız kararlardan rahatsızlık duyarak değiştirmek bile isteyebilir Retro bittiğinde. Zaten ilişkilerinizde karalar alırken geçmişten bugüne neler oldu, nasıl tuzaklara düştünüz, hangi çukurları görmediniz bunu değerlendirmeniz gerekir. Eğer bundan önce yeni bir ilişkiniz başlamışsa o ilişki ile alakalı kafanızda deli sorular olacaktır. Sorularınızın cevabı Retro bitiminde size sunulur merak etmeyin. Zaten sizin burcunuzda olan Merkür Retro’su sizi 1 evinizde yakalıyor. Bu da sizin herkesten daha fazla dikkat etmeniz gerektiği anlamına geliyor. Retro ayrıca size biraz da mesafe katacaktır. İlişkilerde özellikle. Biraz soğuk, durgun, az konuşan bir ruh hali gibi. Eğer bu duyguya teslim olursanız işiniz zor. İlişkileriniz oldukça zora girecektir. Dikkatli ve temkinli olarak duygularınızı aktarmaya çalışın. Uranüs size bu konuda destek vermek için yaratıcılığı ve aşkı anlatan 5 evinizde duruyor. Gerçi bu size biraz da eski aşkınızı da getirebilir. Ama daha çok şimdi var olan sevdiğinizle geçmişe dair konuşmalar getirecektir.  Gerek çocuklarınızla, gerek aşk hayatınızla, gerek aileden gelen kazançlarınız konusunda, gerekse hayat neşeniz konusunda cesur davranacak gökyüzü size. Sert ve katı değil empati kuran ve yumuşak bir tarzda kendinizi ifade etmek avantajınıza olacaktır.

KOVA:

6_12 ev aksında bir dolunay yaşayacaksınız sevgili kovalar. İş hayatınız günlük koşturmalarınız oldukça hızlanacaktır. Tabi sağlık konularınızda gündeminizde olacaktır. Tamamlayamadığınız ne kadar işiniz varsa bu dönemde onları halletmenin yollarını bulun.  Daha öncesinde başlattığınız işler ya da projeleriniz varsa bu dönem onlarında neticelendiğini görebilirsiniz. Bunun yanında eğer birde mevcut işinizden sıkıntı duyuyorsanız işte bu dönem işten ayrılmakta isteyebilirsiniz. Eski iş arkadaşlarınızla bir araya gelebilir ya da işle alakalı farklı yerlere Retro sürecinde geçebilirsiniz de. Ama unutmayın ki Merkür oğlak Retro’su 12 evinizde ve sizi uyarmaya çalışacak. Bu dönem biraz kendinizle ilgilenin. Ruh sağlığınızı düzene koymaya, hayatınızın ritmini azaltmaya, iş arkadaşlarınızla olan durumlarınızda ne gibi sıkıntılarınız var onlara bakmaya özen gösterin. Çünkü sizin ruh ve beden bütünlüğünüz daha öne çıkıyor.  İçinize dönün ve ne kadar hatalarınız var kendinizi ne kadar ihmal ediyorsunuz onlara yoğunlaşın. Zaten Uranüs 4 evinizde. Ailenizden güzel destekler alabilirsiniz. Öz güveninizle ilgili atılımlar olabilir. Zorlanacağınız her zaman diliminde bu dönem özellikle aileden destekleriniz var. Hatta ev alabilir, ya da istediğiniz değişiklikleri evinizde yapabilirsiniz. Mide, kemikler, dişler aman bu dönem başınıza iş çıkarabilir.

BALIK:

Sizlerin 5_11 ev aksında yaşanacak dolunay sevgili balıklar. Bu aşk hayatınızın hızlanacağı, çocuklarınızla ilgili konularda hareketleneceğiniz, yaratıcılığınızın artacağı anlamına geliyor. Daha çok aşk yaşama isteği oluşabilir. Eğer hayatında uzun zamandır kimse yoksa işte bu dönem artık aşk istiyorum derken bulabilirsiniz kendinizi. İçinizden nasıl geliyorsa öyle davranmanız gerekir diye düşünüyorum. Bu illa kişisel bir aşk olmak zorunda değil. İlahi aşklarda vardır. Daha ulvi bir amaca hizmet etmek gibi.  Aynı zamanda çocuklarınızla ilgili kararlar alacağınız ve etkili olacağınız zamanlar. Belki de sosyal çevrenizi ihmal ediyorsunuz, ya da çocuklarınıza, aşka ağırlık verdiğiniz için hedeflerinizi ihmal ediyor olabilirsiniz. Hayatınızın bu alanında bir denge sorununuz olabilir. Ama 11 evinizde hareketlenme olasılığı yüksek olsa da Merkür’de sizin bu evinizde duruyor ve Retro da. Buda ortaklaşa çalışmalarınızın ara sıra kösteklenebileceğini, arkadaşlıklarınızda iletişimsel kazalara yol açabileceğini, hedeflerinize tam kitlendim evet bu değiniz anda sanki bir şeyler sizi engelliyormuş gibi hissetmenizde olasılıklar dâhilinde. Bu dönemde hedeflerinizle ilgili alt yapı çalışmalarına yönelin. Uranüs zaten sizi iletişim kanalınız olan 3 evden destekleyecek ve özellikle sosyal medya tanıtım, pazarlama, yazı ve kitap yazma işleriniz varsa cesaretlendirecek ve yeni dâhiyane fikirlerle size ilham olacaktır.

 

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

SEVGİLİLİK SÖZLEŞMESİ

SU’nun Şifa Gücünden FAYDALANMAYA NiYET Edin.