Öne Çıkan Yayın

25 MART TERAZİ BURCUNDA AY TUTULMASI

 


Tutulma haritasının yükseleni ikizler burcu. Ve ay 5 derece terazi burcunda ve 5 _ 11 ev aksında ise bir tutulma gerçekleşiyor. Terazinin yöneticisi Venüs 10 evde ve balık burcunda. Satürn’le kavuşumda Jüpiter’le 60 lık uyumlu açıda.  Plüton’la ise yarı zorlu bir açıda olacak. Bunun anlamı şu: yükselen ikizler dedik, bu da demek oluyor ki birçok konuyu araştırmak, öğrenmek ve bilgi toplamak bunları aktarmak bizim için önemli olacak. Bilginin büyük bir güç olduğunu anlayabiliriz bu dönemde. Ne kadar bilgin olursa o kadar fikrin ve ilgin olur. İkizlerin yöneticisi Merkür 11 evde koç burcunda duruyor. Sosyal çevremizden bize gelecek, sosyal çevremiz aracılığı ile öğreneceğimiz bazı bilgilerle karşılaşabiliriz. Arkadaşlarımız arasında öğretmen edasıyla bazen de tam bir öğrenci olup şaşkınlıkla bakacağımız bilgiler olabilir. Konuşurken ya da herhangi bir türlü iletişim kurarken tarzımıza ve tavrımıza dikkat etmeliyiz. Zira Merkür koçta biraz egolu konuşmalar, sert ve aceleci ifadeler, dikkatsiz, kırılganlığa yol açacak durumlar yaşatabilir. Özellikle çalışma koşullarımızda ve kazançlarımızda ani farklılıklar bekleyerek aceleci ve sabırsız davranmamak önemli bu dönemde.

Ay terazi burcunun 5 derecesinde ve yükseleni Venüs 10 evde dedik. Özellikle güzellik merkezleri, kuaför gibi kadınlara yönelik hizmet veren yerler, kuyumcu gibi süs ve ziynet eşyaları satan yerler göz önünde olacaktır. Bu durumda eğer bir şeyler zor giderse kendimize dönmeli ve nerede sınırlar koymamız gerektiğini hesaplamalıyız. Duygusal boyuttan bakacak olursak sadakat ve sıcaklık, içtenlik iş ve toplum önünde prim yapacaktır. Bazı işler sınavdan geçebilir. Dirençli ve kendinizden emin bir şekilde uyumlu ve sabırlı olarak bu süreci atlatmaya çalışın. Jüpiter’le uyumlu ve karşılıklı ağırlaması söz konusu. Bu da bolluk ve bereketin üzerimize yağması anlamında oldukça şanslı bir dönem olduğunu, içtenlikle ve yüksek maneviyatla beraber bunu hak edenlere gani gani kısmet ve rızkın yağacağını söyleyebiliriz. Ama birde Jüpiter’in Uranüs’le kavuşumunu düşünecek olursak ani ruhsal değişimlerde bizi bekliyor demektir. Uyanışa geçmiş ve tevekkül sahibi olan ruhsal varlıkların bu süreci pozitif atlatacağını, negatif enerjilere, negatif karanlık kancalara sahip, dalgalı ruhsal varlıkların da bu süreçte ciddi sınavdan geçerek eleneceklerini söylemek doğru olur diye düşünüyorum. Köklü bir değişimin eşiğinde olarak bizler, ruh varlığımız hakkında yeni bilgilere ulaşabiliriz. Bizi uzun soluklu etkileyecek değişimler, akademik konulardan ve akademisyenlerden gelebilir. Hukuksal anlamda bazı devrimler yaşanabilir. Uzaklar yakın, yakınlar uzak olurken bu süreçte ne istediğimizden emin olmalı ve net bir duruş sergilemeliyiz. Her zaman inandığınız konular, inançlar, bilgiler artık eskisi gibi sizi cezp etmeyebilir. Aslında ne kadar bilmediğim konular varmış diyerek uyanışa geçenlerimizin sayıları çoğalacaktır.

Ayın tam karşısında güneş 11 evde ve 5 derece koç burcunda duruyor. Neptün’le kavuşumda iken Uranüs’le yarı zorlu bir açıda olacak. Koçun yöneticisi mars ise balık burcunda ve 10 evde duruyor. Şironla zorlu açı yaparken Plüton’la da uyumlu sayılabilecek bir açıda duruyor. Yani, çevremizde iş yapmak, çevre genişletmek isterken bazı arkadaşlarımız ve gruplar kafamızı karıştırabilir. Bu bulanıklık döneminde ani ve fevri atılımlar yapmak bizlere zarar verir. Çünkü mantığımızla değil duygusal kargaşa ile ilgilenmek zorunda kalacağız. İşinizden memnunsanız bu dönemde size farklı söylemlerde bulunanlara itibar etmeyiniz. Ruhunuz maddi dünyadan ziyade mana âlemine yönelebilir, ruhsal arayışınız, araştırmalarınız başlayabilir, spiritüel konular önünüze fazlasıyla gelebilir. Bu sizin dalgalanmanıza ilk başta neden olabileceği için fikrine ve yoluna güvendiklerinizin dışında kimse ile paylaşımda bulunmayın.

Çocuklarınıza ve sevdiklerinize kaliteli vakit ayırmaya çalışın. Onlardaki değişim sizi etkileyebilir. Ayak uydurmaya çalışmaktan ve onları anlamaya çalışmaktan başka yapabilecek çok fazla şeyiniz yok. Sevdiğinize vakit ayırın. Çocuklarınızın size tanrının emaneti olduğunu hatırlayın ve yaşam enerjinizi sürekli yüksek tutacak aktivitelerde bulunun. Film izleyin, kitap okuyun, videolara bakın. Ne yaparsanız yapın her şeyi sevgi ve aşk ile yapın.

FİLİZ CANSEVER

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

SEVGİLİLİK SÖZLEŞMESİ

SU’nun Şifa Gücünden FAYDALANMAYA NiYET Edin.