Öne Çıkan Yayın

11 Kasım Günlük Astroloji Yorumu

 

11 Kasım 2020

Bugün ay Terazi burcuna geçiş yapacak. İşte bugün barış ve uyumu arayabileceğimiz ve bunu sağlamlaştırabileceğimiz günlerden biri aslında. Bugün yapacağınız işbirlikleri ya da kuracağınız ortaklıklar başarılı ve olumlu olma eğilimi gösterecektir. Eğer kafanıza bazı sorunlarınız varsa sorunlarınızı ya da sorun ettiğiniz konuları, fikrinizi, yaşam tarzına, hayat görüşüne güvendiğiniz dostlarımızla, arkadaşlarınızla paylaşabilir onlardan da size destek olmalarını çok rahat isteyebilirsiniz. Tabii terazi, ilişkileri anlatan bir burç olduğu için hayatında hiç kimse olmayan kişiler, potansiyel bir eş adayına odaklanabilirler ya da evlilik aşamasına girecek olan kişiler, evliliğini en olumlu şekli ile yürütebilmenin o güzel enerjisinde kalabilirler. Tabii eş adayları ya da sevgili adayları bulabilmek için biraz da sosyalleşmek gerekecektir. İşte bugün de sosyalleşmek için çok uygun günlerden biri.

 Öğlen saatinde ay boşlukta kalacak. Daha önce ay boşlukta olmasının ne anlama geldiğini açıklamıştım ama şimdi tekrar şöyle bir açıklama yapmak istiyorum. Ay tüm burçları ün gün gezer ve ortalama 2 İki buçuk gün kadar bir burçta kalır. Ay hangi burçta ise özelliklerini bizleri yansıttığını biliyoruz artık. Bu yüzden de günümüz günümüze uymaz. Bir gün çok neşeli iken, ertesi günü kendimizi depresif hissederiz, diğer bir gün kendimizi çok cesur ve atılgan hissederken, bir diğer gün kendimizi kurban psikolojisinde hissederiz. İşte bütün bunlar ayın hangi burçta olmasına göre şekillenir ve bizde ona göre farklı duygular yaşarız. Tabii ki burçtan burca geçeceği zaman da ay askıda kalır.  Yani kontak halinde değildir.  İşte o zaman da ay boşlukta deriz. Doğal olarak da hiçbir yerden de açı almadığı zaman da bize etkilerini yansıtmakta zorlanır. Bu zamanlar daha çok içimize döndüğümüz, uykuyu daha çok sevdiğimiz, kendimizi yataklardan alamadığımız zamanlar yaratır. Bu zamanlar spiritüel çalışmalar yapmak, meditasyon, dua, Tefekkür gibi çalışmalar yapmak için çok uygun zamanlardır. Ay boşlukta olduğunda genellikle içe dönük olan bir enerji hissederiz. Böyle zamanlar evinizde, duygularınız da, etrafınızda fazla ne varsa temizleyip arınmanız en uygunudur. Özellikle ay boşlukta olduğu zaman yeni bir işe başlamak çok uygun değildir. İşe başlamak uygun olmayacağı için imza gibi, sözleşmeler gibi durumlarda da dikkatli olmak gerekir. Ay boşlukta olduğu zaman özellikle otorite figürleri ile tartışmak, işte yapılması gereken en son ya da en kötü adım.

Bugün ayrıca Transit Venüs'ün Rigel sabit Yıldızı ile yaptığı bir üçgenin açı var. Şimdi hepimiz Venüs'ü biliyoruz ama Rigal sabit yıldızını pek tanımıyoruz.  O yüzden şunu söyleyebilirim ki Rigel sabit Yıldızı 2. derecede önemli olan eğitimle ilgili,  eğitici sabit yıldızdır. Bu Yıldız, insanların bilgiye ulaşmasını, iç dünyasını zenginleştirmesini,  aynı zamanda da yenilenmesini sağlar. Venüs’le üçgen açı yapması bolluk ve bereketin, güzelliğin kendi bünyemize davet edilmesine yardımcı olacağını anlatır. Bu kavuşum gerçekleştiğinde daha spontan, daha yaratıcı ve uzlaştırıcı olabiliriz.  Bu başlıklar işinize yarayacaksa herhangi bir sorununuzla alakalı, eğleme geçip kullanabilirsiniz bu durumu. Bununla birlikte endişelenme olsun, karamsarlık olsun, hırçınlık olsun bu tarz eğilimler de verebilir.

Bugün ayrıca Transit Jüpiter an haritasındaki Plüton gezegeninin yapmış olduğu açı bize şunu anlatmaya çalışıyor. Bugün sizin enerjinizi yenileyeceğim, güzelleştireceğim. Bunun için amaçlarınıza ve hedeflerinize odaklanın, Çünkü bunları gerçekleştirmek için karar verip harekete geçerseniz sizi destekleyeceğim diyor. Aslında buradaki anahtar kelime güç. Güçlük çıkarmak ya da güçlüklerle mücadele etmek değil, içimizdeki gücü keşfederek hayatta yapmak istediklerimize odaklanma cesareti olan güçten bahsediliyor.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

SEVGİLİLİK SÖZLEŞMESİ

SU’nun Şifa Gücünden FAYDALANMAYA NiYET Edin.