Öne Çıkan Yayın

 

11 Mayıs Boğa Dolunayı

11 Mayıs 2021 tarihinde boğa burcunun 21 derecesini bir Yeniay gerçekleşecek. Bu yeni Ayla beraber çok daha farklı deneyimler yaşayacak, belki hayat tarzınızı bile değiştirerek daha sağlıklı, daha etkin bir tarz benimseyebilirsiniz. Tabii boğa burcunda olması, parasal konuları daha fazla ön plana çıkaracaktır. Bunun yanında istikrar ve güven arayışımız da ön saflarda yerini alacaklar. Aslında bir nevi hayatımız için neler yapmak istiyoruz, hayallerimiz neler, hangi hedefleri belirleyebiliriz kendinize bunlar için harekete geçme zamanı.

Boğa deyince aklınıza sorumluluk geliyor. O yüzden bu yeni ayla beraber sorumluluklarımızın artacağı, sorumluluklarımızın alınacağı, her şeyin ötesinde sorumluluk duygumuzun farkına varabileceğimiz bir yeni ay bizi bekliyor. Bunun farkına varabilmek için her şeyin ötesinde, kendi korkularımızın ne olduğunu, bunları sizin yaratıp yaratmadığınızı ya da nasıl boş etmeniz gerektiğini farkına vararak başlayabilirsiniz. Aslında ayaklarınız yere sağlam basarak, kendinizle yüzleşmektir bunun diğer bir adı. Yeni oyalar, yeni umutlar, yeni başlangıçlar demektir.

Bugün itibarıyla atacağınız her adım sizin hayatınızın hangi yöne doğru akması gerektiğini, neler yapmanız gerektiğini ve gerçekten özünüzde kim olduğunuzu ve kim olmak istediğinizi anlatacak size. Bugün bir sorun bakalım kendinize, hayatınızda neleri değiştirmek istiyorsunuz ve neleri serbest bırakmak istiyorsunuz. 2021 yılı itibarı ile artık hiçbir şey zaten eskisi gibi olmayacak. Dünya değişiyor ve bizlerde değişiyoruz. Tabii boğanın tembellik enerjisi ile beraber yapmak istediklerinize, hedeflerinizi belirlediğiniz halde harekete geçemediğiniz, bütün bu saydıklarımıza kavuşmanız çok zor. Hepimiz biliyoruz ki artık karma borçlarımızı ödeniyor ve Tekâmül kendini gerçekleştiriyor. Bu yüzden değişimden korkmayın. Cesur ve yürekli olun ki ruhsal rehberinizle buluşun. Çünkü siz zihninizde korkuları, evhamları, endişeleri, geçmişin acılarını barındırırsanız, geleceğim coşkusunu, huzurunu, mutluluğunu kucaklayamazsınız.

KOÇ veya Yükselen KOÇ:

Yeniay ikinci evinize gerçekleşiyor sevgili koçlar. Yani parasal konular, maddi, manevi değerler Öz değer duyduğunuzla ilgili olan alanınızda yeni değişiklikler, değişimler sizi kucaklayacak. Parasal konular ya da Öz değer duygunuz ile ilgili herhangi bir korku, endişe yaşıyorsanız bunun üzerine çalışmalar yapın. Çünkü korkmanızı gerektirecek hiçbir şey olmadığı gibi şanslı olabildiğiniz bir alan. Mini bir maddi kaynak kapısı, yeni bir iş, ayağımıza her an gelebilir. Siz korkuyla değil huzurla yarattığınız süre içerisinde bu akış gerçekleşecektir.

BOĞA veya Yükselen BOĞA:

Sizin 1. evinizde gerçekleşecek olan bir Yeniay yaşayacaksınız ve bu yeni Ay'ın başkahramanı sizsiniz. Yani kendi imajınız olsun, ilişkileriniz olsun, kendinizin içindeki tüm duyguları dışarıya çıkarmak olsun, oldukça ön planda olacak. Bu da demektir ki, dış görünüşünüzle alakalı değişimler yapmak, ilişkilerinizde yeni başlangıçlar yaşamak, sağlığınıza gerekli özeni göstermek bu dönem sizin için çok daha kolay olacaktır. Ne yaparsanız yapın kontrol hep sizde olsun. Hayatınızdan iyi yapmak isteyipte yapamadığımız neler var bir düşünün ve onları gerçekleştirmek için adım atın. Çünkü destekleniyor olacaksınız.

İKİZLER veya Yükselen İKİZLER:

12. evinizde gerçekleşecek olan bir yeni Ayla haftanız başlıyor sevgili ikizler. Bu demektir ki bilinçaltı konularınız, rüyalarınız, ruhsal sağlığınız, sizin için önemli olup, gündemimiz oluşacaktır. Şu anda yaşadığınız hayatın içerisinde mutsuzluklarınız, doyumsuzluklarınız, içinize sinmeyen bir şeyler varsa, bilin ki ruhunuzun derinliklerinde enerjiniz bitmiş ve kendinizle ilgilenmeyi ihmal etmişsiniz demektir. O zaman ne yapmanız gerekiyor, enerji yakıtınızı yeniden yüklemek için harekete geçin. pandemiden ötürü herkesin eve kapanması, istemediği birçok durumun içerisinde bulunmasına sebebiyet veriyor. Belki bu sizi herkesten daha fazla etkiliyordur. Ama şunu söylemek istiyorum ki, Tecavüz kaçınılmazsa zevk almaya bakın. Yani sakin olun, akışta kalın. Siz kazanacaksınız sezgilerinize güvenin.

YENGEÇ veya Yükselen YENGEÇ:

Yeniay 11 evinizde yaşayacaksınız sevgili yengeçler. Bu da demektir ki, sosyal çevreniz, arkadaş gruplarınız, kariyerden kazandığınız paralar gündemimiz olacak. Sosyal Çevrenizde vakit geçirmek derken Lay Lay Lom vakit geçirmeyi kastetmiyorum. Sizi ileriye taşıyabilecek olan, size bir şeyler katabilecek olan, sosyal Çevrenizde adımlar atın. Bu sizin kazançlarınızın artmasına sebebiyet verecektir. Kendinize olan güveninizi ayağa kaldırın. Cesur olun ve atılım yapın. İnanın bu sizi başarıya doğru götürecektir. Geçmişten getirmiş olduğunuz, aile karmanızla, aşk hayatınız ile alakalı sıkıntılarınız varsa, bunların da üstesinden çok rahat gelebilirsiniz. Âmâ ilk önce üzerinizdeki o kabuğu atın, kabule geçin ve gözünüzü geleceğe dikin. Tüm bu sayede bir bakacaksınız ki başarılar arkanızdan koşar adım geliyorlar.

ASLAN veya Yükselen ASLAN:

Yeni ayı 10. Evinizde yaşayacaksınız sevgili aslanlar. Kariyer hayatınız, patronlarınız, otorite figürleri ile alakalı güzel gelişmelere gebe olabileceğiniz bir hafta başlıyor diyebilirim. Hiç kimse ile tartışmaya girmeden, uyumsuzluk yapmadan, hayatta nasıl ilerleyebileceğinizi, kariyerinizi nasıl yükseltebileceğinizi, bozulan ilişkileriniz varsa bunları nasıl onarabileceğinizi hesaplayın. Büyük ihtimal bu hafta itibariyle sorumluluklarınız da artacak O yüzden gerilmemeye, sakin kalmaya özen gösterin. Bu hafta itibarıyla aile hayatınızda, kariyer ve iş hayatınızda yer değiştirebilir. Yani öncelikleriniz iş ve kariyer hayatınız olacaktır. Bunu ailemi ihmal ediyorum olarak değil, ailem ve kendim için kariyer yolculuğumu planlıyorum mantığı ile yaklaşın.

BAŞAK veya Yükselen BAŞAK:

Yeni ay 9 evinizde gerçekleşiyor sevgili başaklar. Bu da demektir ki hayata karşı olan bakış açınız, felsefeniz, Yabancılarla olan iletişiminiz, hukuksal, Akademi konularınız, seyahatleriniz, eğitim-öğretim hayatınızla alakalı birçok durum bir üst seviyeye çıkmak için sizin emrinizi bekliyor demektir. Geleceğe yönelik ne düşünüyorsunuz, ne tarz planlarımız vardı, içinizden neler geçirmişsiniz, işte şimdi onlar gerçeği dönmek için hazır olarak bekliyor olacaklar. Ama bunları korkanlar değil, cesur olanlar gerçekleştirecek. Her zamanki bu halinde kalır, kendinizi pasif bırakırsanız, gerilemeye başlayacağınızı üzülerek söylemek isterim. Eğer yaşamayı seçerseniz, huzuru mutluluğu, Eylem adımlarını gerçekleştirmeyi seçerseniz bütün planlarınızı gerçekleştirmek için büyük bir itici güç arkanızda olacak sevgili başaklar. Aslında Zaten hayata bakış açınızda ve felsefeniz de birtakım değişiklikler olacağı için hiçbir şey şimdiki gibi olmayıp şekil değiştirecek. Yani isteseniz de istemeseniz de değişiyorsunuz sevgili başaklar.

TERAZİ veya Yükselen TERAZİ:

Bu yeni ay 8 evinizde gerçekleşiyor ve ortak kazançlarınız hakkında sizi aydınlatmaya çalışıyor. Yani vergi, prim, nafaka gibi konular, ortak kazançlarınız, gelirlerimiz ile alakalı durumlar sizin kontrolünüzde olması gereken bir dönemdesiniz. Bugüne kadar belki borçlarımızın ağırlığı ya da halletmeniz gereken durumların fazlalığı size hep yordu. Şimdi bu yeni ay size diyor ki, dur ve artık bunları sen yönetmek için plan yap. Eğer bu gidişatın değişmesini istiyorsan, otur alacak _verecek konularını hesapla ve nereden başlaman gerektiğinin kararına al, bakış açını değiştir, kaybını kazanca çevir diyor. Aslında bir nevi hayatınızın bu alanında dengeyi ihtiyacınız var.    Hiçbir şeyi erteleme değil, tam tersi düzene koyma zamanı. Kolları sıva ve bu alandaki gücünü ve kontrolünü eline al.  İşte o zaman beklenmedik fırsatlar karşına çıkacak ve hiç tahmin edemeyeceğin yatırımlar yapabileceksin demeye çalışıyor aslında.

AKREP veya Yükselen AKREP:

Yedinci evinize bir Yeniay yaşayacaksınız sevgili akrepler. Bu da demektir ki ikili ilişkileriniz, ortaklı çalışmalarınız, hukuksal konularınız, anlaşma sözleşme gibi durumlarınız ön plana çıkacak Ve sizin yönetmeniz gerekecek. Karşınızda çok farklı iş teklifleri, anlaşmalar, sözleşmeler, ortaklıklar bu dönemde çıkabilir. Tabii ilişkilerinizde yolunda gitmeyen, sizi zorlayan, sıkan, herhangi bir ilişkiniz varsa, bunları da gözden geçirmeniz ve kendi kontrolünüze almanız önemli. Eğer sizin kontrolünüz olmazsa ilişkileriniz sizi yönetecek demektir. Sadece risk almamaya Özen gösterin ama içinize sinen, aklınıza yatan iş ortaklıkları ya da gelen teklifleri değerlendirin. Çünkü gerek aşk ilişkileriniz olsun gerekse ortaklığı ilişkileriniz olsun size aydınlık vadeden zamanlardasınız.

YAY veya Yükselen YAY:

Bu yeni ay 6 evinize gerçekleşiyor Sevgili yaylar. Yani iş hayatınız, iş arkadaşlarınız, günlük koşturma şekliniz, günlük rutinlerimiz değiştirmeye başlayacaksınız ama bunlar sizi ileriye taşıyacaktır. Bu aslında şu anlama geliyor ki gerek çalışma hayatınızla olsun, gerekse günlük hayatın içerisinde olsun, sağlıklı, düzenli ve istikrarlı adımlar atmanız ve bu şekilde davranmanız ve bu şekilde yaşamanız gerekiyor. Eğer sizi ileriye taşıyacak günlük hayatın ya da iş hayatınızı içerisinde bir karar alır ve bu kararın arkasında durursanız yeni ay ile beraber, bu durumlar büyümeye, gelişmeye ve sizin için olumlu bir tarafa dönmeye başlayacaktır. Aslında bu şu anlama geliyor ki, eğer kontrol sizde olursa her şey çok daha doğru güzel ve kolay yaşayacaksınız.

OĞLAK veya Yükselen OĞLAK:

5. evinize bir Yeniay gerçekleşiyor sevgili oğlaklar. Bu da demektir ki, aşk, çocuklar, creaktif çalışmalarınız, aileden gelen kazançlarınız konusunda yenilenmeler, fırsatlar karşınıza çıkacak demektir. Aslında bu dönemde kendinizi keyifli kılacak olan hobileriniz ile İlgilenebilir, çocuklarınıza çok daha güzel ve etkin zamanlar geçirebilirsiniz. Bir nevi kendinizi rahatlatacak, motivasyonunuzu arttıracak etkinlikler bulursanız, kazançlarından tutunda, ilişkilerinize kadar, çocuklarınıza ve ailenizle olan tutum ve durumlarınıza kadar her şey olumlu anlamda yenilenme dönemine girecektir. Kendi kendinize bir kargaşa ve kaos yaratmayın iç dünyamızda yeter.

KOVA veya Yükselen KOVA:

4. evinizde yaşayacağınız bir yeni aya Merhaba diyeceksiniz sevgili kovalar. Bu da demektir ki ev, aile, yuva, taşınmaz mallar, içinizdeki Öz değer duygusu ile alakalı, güven veya güvensizlik duygularınızıla alakalı yeni gelişmeler yaşayacak, gündemimiz bunlar olacaktır. Bu dönem sizde huzura ihtiyacınızın olduğu duygularını serbest bırakırsanız, aile hayatınızdaki arzu ettiğiniz ama hiç bulamadığınız o güveni, o sevgiyi, o huzuru, yeniden yakalayabilirsiniz anlamına geliyor. Kendinize duymuş olduğunuz Özgüven duygunuz zedelenmiş olsa da ailenizle ya da aile gibi sevdiğiniz insanlarla vakit geçirmek, sizin ruhunuzun derinliklerinde de huzur bulmanızı sağlayacaktır. Tabii bu arada ev değiştirmek, yeni bir eve taşınmak, yeni bir ev almak gibi durumlarda karşımıza gelebilir. Aslında bu dönem çekirdek inançlarınızdan ( Sizi negatif etkileyen ve hayatta ilerlemenizi engelleyen) arınmak için çalışmalar yapabilir ya da bu konuyla alakalı çok rahat destek alabilirsiniz. Yani bu inançlarınızı serbest bırakırsanız hayatınızın kısıtlandığını düşündüğünüz birçok şey kendiliğinden yol bulup akacaktır.

BALIK veya Yükselen BALIK:

Üçüncü evinizde yaşayacağınız bir yeni ay var sizin de sevgili balıklar. Bu da demektir ki Kardeşler, Kuzenler, komşular, yakın arkadaşlar, eğitim-öğretim hayatınız, iletişimsel konularınız oldukça ön plana çıkacak bu hafta itibarıyla. Bu saymış olduğumuz yakın çevrenizle alakalı, eğer zorla almış olduğunuz ya da aranızın açıldığını düşündüğünüz ilişkileriniz varsa, bunları güçlendirebilecek durumlar yaşayabilirsiniz. Hatta bazı balıklar yeni iş teklifleri ile karşılaşabilirler ya da kendileri yapmak istedikleri, erteledikleri, bu zamana kadar üzerinde durmadıkları çalışmalarında atağa geçirebilirler.  tabii ki maddi konularda biraz daha rahatlamalarına sebebiyet verecektir. Eğer bugüne kadar İçinizde maddi konu ile alakalı kaygılarınız varsa, artık bunun yerini ben hayata güveniyorum akıştayım ve hayat bana Arzu ettiğim her şeyi verir şekli ile değiştirmeye başlayın. Çünkü iletişim şekliniz değişecek dedik, bu ilk önce kendinizle kurduğunuz iletişim olmalı. Kendinizle olan iletişimi başardığınızda, çevrenizle olan iletişiminizde sürpriz gelişmeler kaçınılmaz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

SEVGİLİLİK SÖZLEŞMESİ

SU’nun Şifa Gücünden FAYDALANMAYA NiYET Edin.