Öne Çıkan Yayın

Plüton Oğlak Burcunda Retro

 


27 Nisan da Plüton Oğlak burcunda Retro hareketine geçmeye başlayacak. 6 Ekime kadar Retro hareketine devam edecek. Büyük ihtimalle duygularımızı gizlemekte zorlanabiliriz. İçimizde neler yaşanıyor, olup bitenler ne, parasal kaynaklarımızı, hayata karşı olan duruşumuzu sergileme konusundan nerelerde sıkıntılar yaşıyoruz ve artık neleri değiştirmemiz gerektiği konusunda gerek kendimizle, gerekse çevremizdeki birçok insanla konuşma isteğimiz yükselebilir. Bizler, bizi üzen konularla, insanlarla, durumlarla sürekli ilgilendik ve bunları düşündük bu zamana kadar. Şimdi Plüton Oğlak burcuna geliyor Retro yapıyor ve artık böyle konuların üzerine durmaktansa neleri değiştirebileceğimizin konuları üzerine durmaya bizi yönlendiriyor. Günlük astroloji yorumlarımda, hayatınızın vizyonunu üzerine düşünerek, hedeflerinizi belirlemenizin sizin için çok iyi olacağını sürekli belirtiyorum. Şimdiden hedefleriniz ve ileriki planlarınızı yapmanızı tavsiye ederim. Çünkü siz yapmadığınız takdirde, Plüton bunu sizin adınıza bu dönem yapacak. Bu durum size, yeni hayata bakışınızı değiştireceği gibi insanların da size olan bakış açılarını değiştirmeye vesile olacaktır. Hatırlayın siz değişirseniz Evren değişir. Bunun yanında iş ve para ile alakalı bazı kısıtlamalar ya da sıkıntılar yaşama ihtimalleri de olabilir. Plüton’un en büyük görevi hayatınızın zorluklarının ne olduğunu düşünmeye teşvik etmektir. Sizi zorlar, sıkıştırır ve artık bunları değiştir demeye çalışır. Tabii ki doğal olarak kafanızda karışır. Bu aslında biraz zor bir dönemdir. Geri hareketinde olduğu zaman geçmişte yaşamış olduğunuz ve sizin şimdi zora sokmuş olan bazı durumların nedenleri ortaya dökülecektir. Yani bazı gizlediğiniz konular varsa bunlar önünüze gelebilir. Ama bunu kötü anlamda yorumlamayın, gelişiminizin güçleneceği anlamında yorun. Bir nevi karma borçları ödenecek de diyebiliriz aslında. Diğer bir meali ise; İşinize yaramayan, sizi herhangi bir yere taşımayan İlişkileriniz, davranışlarınız, hatta kaygı, endişe, korku, evham gibi negatif duygularınız da dönüşüme uğrayacaktır.

KOÇ:


Plüton Retro’sunda 10 eviniz etkilenecek. Yani kariyer ve iş hayatınız, patronlarınızla olan ilişkiniz, vizyonunuz, hedeflerimiz tamamı ile gündeminiz olacaktır. Yaşamsal hedeflerinizle alakalı yeni vizyonlar oluşturmak için atağa geçebilirsiniz bu dönemde. Belki de geçmişte yapmış olduğunuz yanlış seçimlerinizi özellikle iş ve kariyer hayatınızda şimdi yeniden gözlemleyeceksiniz. Ailenizle alakalı alacağınız kararlar da sizi etkileyecektir. Belki de ailenizde yeni bir oluşum gerçekleştirebilirsiniz. Belki de size müdahale etmek isteyen kişilerle yollarınızı ayırma ya da aranıza mesafe koyma gibi durumlara da girebilirsiniz. Büyük ihtimalle paraya bakış açınızda bu dönemde değişime uğrayacaktır.

BOĞA:


Bu Plüton Retro’sunu 9. evinize yaşayacaksınız sevgili boğalar. Yani hayata bakış açınız, felsefeniz, akademik kariyer çalışmalarınız, seyahatleriniz, hukuksal konularınız, iletişimsel faaliyetlerimiz, eğitim öğretim hayatınız, uzak akrabalarınız gündeminizi oluşturacaktır. Aslında bu bir nevi sizin hayatınızda, yenilenme dönemi olarak düşünebilirsiniz. Hayata bakış açınıza değişiklikler olacağı için ilk önce içinize kapanıp, içinizde bir şeyleri sindirip, sonra yeniden yeni bir düzenleme ile hayata katılabilirsiniz. Bu sizin eğitim-öğretim hayatınızdan, iletişimsel konularınıza ve hukuksal konularınıza kadar birçok konuda etkileyecektir. Sizi nelerin engellediğini bu dönemde keşfedebilirsiniz. Ve bulacağınız yollar, hayatta daha sağlam adımlarla ilerlemenize sebebiyet verecektir. Bu arada parasal konularınız da ön plana çıkabilir.

İKİZLER:

Plüton Retro’sunu 8. evinizde yaşayacaksınız sevgili İkizler. Ortak kazançlarınızı sorgulama, asıl konularının başında geliyor olabilir. Ayrıca burası akrebin doğal evi olduğu için yeniden bir uyanış, yeniden bir şeylerin farkına varabilmek gibi konular ön planda olacak. Bugüne kadar yaptığınız hangi yanlışlarınız vardı, kazançlarınızı ya da birikimlerinizi değerlendirme konusunda yaşadığınız zorluklar ya da yanlışlar neydi bunları fark edebilirsiniz. Bunun yanında alacak verecek konuları ile alakalı bazı gecikmeler ve zorlanmalar olabilir. Alacağınız yeni kararlarla beraber cesaretinizi topladığınız, gücünüzü bulduğunuz anda atağa geçmeyi daha rahat başarabileceksiniz.

YENGEÇ:


Plüton Retro’sunu7. evinizde yaşayacaksınız sevgili yengeçler. Partnerinizle aranızda bugüne kadar halledememiş olduğunuz bazı sorunlarınız varsa, şimdi karşınıza bu sorunlarınız gelebilir ve nerede hata yaptığınızı fark ederek düzeltmek ya da bu ilişkiyi bitirme kararları size aldırabilir. Bu iş birliklerimizi de kapsayacaktır sevgili yengeçler. Yaşayacağınız sorunlara yenilikçi çözümler bulmak sizin için bu dönemde daha kolay olabilir. İkili ilişkileriniz içerisinde de, eğer daha öncesinde kendinizi daha farklı bir şekilde ifade ediyorsanız şimdi yeni ve kendinizin bile şaşırabileceği tarzda bir yol bulabilirsiniz. Her değişim sancılı olacağı için bu konuda da öfkenizi kontrol altında tutmayı başarırsanız doğru bir çıkış yolu kendiniz için bulabilirsiniz.

ASLAN:

Plüton Retro’sunu 6. evinizde yaşayacaksınız. İş hayatınız, iş arkadaşlarınız, yanınızda çalışan insanlar, günlük hayatınızın içerisindeki tempo, sağlık konularınız, evcil hayvanlarınızı ilgilendiren konular sizin gündeminiz olacaktır. Her şeyin ötesinde iş hayatınızda yeni düzenlemeler gelebilir. Bu sizin yeni başlayacağınız bir iş projesi de olabilir, işinizin konumu ya da yerinizin değişimi şeklinde de gerçekleşebilir. Belki de öncesinde bir hayvan korkunuz vardı, şimdi bu korkunuzun üzerine giderek evcil hayvan sahibi bile olabilirsiniz. Halletmeniz, bitirmeniz gereken, geçmişten bugüne getirdiğiniz ya da şimdi başlatmak istediğiniz konularda çevrenizden yardım görebileceğiniz konusunu da belirtmek isterim.

BAŞAK:


Plüton Retro’sunu 5. evinizde yaşayacaksınız sevgili başaklar. Yani aşk hayatınız, çocuklarla olan iletişiminiz, yaratıcı çalışmalarınız, ailenizden gelen gelirleriniz gibi konular gündeminizde oluşturacaktır. Her şeyin ötesinde aşk hayatınız biraz daha öne çıkabilir bu dönem içerisinde. Geçmişle alakalı konuları gündeme getireceği için belki geçmiş de tamamlayamamış olduğunuz bir ilişkinizi de bu dönem karşımıza getirerek. Hadi şimdi tamamla, bitir ve önüne daha yenilikçi, daha güçlü bir şekilde devam et diyebilir. Aslında bu durum sizin yaratıcı çalışmalarınızı da kapsıyor. Belki yaratıcı birçok projemiz vardı hayata geçiremediğiniz ve bunun nedenlerini bu dönemde bulabilirsiniz. Bu durumlar elbette zorlu zamanlardır, sancılı zamanlardır. O yüzden duygusal inişler çıkışlar yaşama ihtimaliniz de var. Bu yüzden biraz sabırlı olun ve size gelen ilahi bilgileri, içinizdeki ses ile birleştirerek neler yapmanız gerektiği konusunda, nerelerde hatanız olduğu konusunda bir aydınlanma yaşayarak yeni bir farkındalıkla yola devam edin.

TERAZİ:


Plüton Retro’sunu 4. evinizde yaşıyorsunuz sevgili teraziler. Ev, aile, yuva, taşınmaz mallar, kendinize duyduğunuz güven, içsel ruh dünyamız gibi konular gündemimiz olacaktır. Özgüveninizle alakalı ya da İçinizde yaşattığınız ve sizin bu hayatta ilerlemenizi engelleyen bazı sorunlarımızın değişik ve sıra dışı çözüm yolları aklınıza geldiğinde siz bile şaşırabilirsiniz. Bir kere ev hayatı içerisinde bazı değişimler olması, evle alakalı bazı sorunlarınız, sizi yıpratan konularınız varsa bunların üzerinde durarak nasıl çözümleyebileceğinizi anlamanız da muhtemel. Şunu anlatmaya çalışıyorum ki, çözemediğiniz, halledemediğiniz sorunlarınız çözüm yollarına ulaşacaktır ve bu yolları sizde bulacaksınızdır.

AKREP:

Plüton Retro’sunu 3. evinize yaşayacaksınız sevgili akrepler. Kardeşler, kuzenler, yakın arkadaşlarınız, her türlü iletişim kanallarınız, seyahatleriniz gibi alanlar gündeminizde olacaktır. İletişimle alakalı aksaklıklar yaşamamak adına dikkatli olmanız gerekecek. Yazışmalarınızı, sözleşmelerinizi defalarca kontrol edin ve mümkünse de yedekleyin. 3.ev aynı zamanda elektronik eşyalarınızla da ilgili olduğu için bozulma, arızalanma gibi durumlara karşı da tedbirli ve dikkatli olmakta yarar var. Yakın çevrenizdeki ilişkilerinizde, konuşma tarzımızda, özellikle kardeşlerinizle de çok dikkatli olmalısınız ki,  kalp kırgınlıkları, bundan kaynaklanan uzaklaşma istekleri gerçekleşebilir. Zaten bu durum eğer ilişkilerinizde zorlanmalar ya da problemler varsa, ani bitiş kararları almanız da mümkün olabilir. 3. evin tam karşı aksında 9 ev var ve bu da hayata karşı olan bakışınız, ifadeniz, fikirlerinizi temsil eder. Bu da demektir ki fikirsel ayrılıklar yaşama durumları söz konusu olabilir.

 YAY:


Plüton Retro’sunu ikinci evinize yaşayacaksınız sevgili yaylar. Yani maddi kaynaklarınız, öz değer duygunuz, kendinizi güvende hissetme isteğiniz, yeteneklerimizle ilgili kazançlarınız ön planınızda gelebilir. Bu da demektir ki en çok para ile alakalı konular ön plana çıkacak ve sizin harcamalarınızı daha iyi düzenlemeniz gerekecektir. Kendinize duyduğunuz güven ve kendinizi garantiye alma istediğinizle alakalı, geçmişte yaşamış olduğunuz bazı durumları nasıl düzeltmeniz gerektiği, bunların şimdiki hayatınıza yansımalarını nasıl kontrol altına alabileceğiniz konusunda aydınlanma yaşama ihtimaliniz var. Bu durumları kontrol altına aldığınız zaman, gerek maddi konularınız, gerek öz değer duygularınız yeniden şekillenmeye başlayacaktır. Aslında bu gerçekleşecek olan değişimler, sizin içsel yolculuğunuzda daha fazla rahatlamanıza ve geleceğinizi şekillendirmek adına size rehber olacaktır.

OĞLAK:

Plüton Retro’sunu 1.evinizde yaşayacaksınız sevgili oğlaklar. Yani hayata karşı olan duruşunuz, ilişkilerinize karşı bakış açınız, kendinizi yenileme ve sağlığınızla ilgili durumlarınız ön planınızda olarak gündeminizi oluşturacaktır. Şöyle bir gözden geçireceksiniz bazı şeyleri. Özellikle hayatınızın hangi yönlerinde aksamalar var, ilişkilerinizde nelere dikkat etmiyorsunuz, ben ve biz kavramında hangi alanda kırılmalar yaşıyorsunuz bunları fark edeceksiniz. İlişkilerinizde aksayan yanlarınıza, farklı bir bakış açısı ve pencereden bakarak düzeltebilir ya da tamamıyla bitirme kararı alabilirsiniz. Bu dönem sağlığınıza dikkat etmeniz gerekecektir. Plüton Retro’sunun size en güzel yansıyacak durumu kariyer hayatınızla alakalı yaşayacağınız bazı atılımlar olabilir. İlk başlarda para ile alakalı sıkıntılar göze çarpmış olsa da, bunları çözümlenebilecek yolları hem de farklı yolları görebilme şansına da sahip olacaksınız.

KOVA:

Plüton Retro’sunu 12 evinize yaşayacaksınız. Yani bilinçaltı, rüyalar, ruhsal sağlık durumunuz, sırlar, gizemler gibi konular hayatınızı etkili olacaktır. Belki de bugüne kadar yaşadığınız birçok şeyi bilinçaltınızı attınız ve bunlar sizin hayatınızı korkularımızla endişe ve evhamlarınızla yönetmenize sebebiyet vermiş olabilir. Şimdi bunları fark ederek düzeltme, değiştirme ve hayatınızı yeniden şekillendirme gücünü size sunacaktır. Bu durumun zaten gerek iş hayatınızda olsun, gerek yakın çevrenizdeki ilişkilerimizde, gerekse aile ilişkilerinizde olsun, olumlu bir şekilde hayatınızda yansımalarını göreceksiniz. Yaptığınız yanlışları düzelterek, hayatınızdaki olumlu yansımalar, özellikle para kaynaklarımızın yönetimi ve kazanımı ile alakalı da sizi mutlu edecektir.

BALIK:

Plüton retrosunu11. evinizde yaşayacaksınız sevgili balıklar. Bu da demektir ki sosyal çevreniz, derneklerle yapmış olduğunuz aktiviteleriniz, kariyerden gelen kazançlarınız dikkat çekecek. Özellikle arkadaş ilişkilerimizde geçmişten getirmiş olduğunuz ve dile getirmediğiniz bazı sorunlarımız, bu dönemde su yüzüne çıkabilir. Bu da hayatımızda bazı elemeler yapacaksınız anlamına gelebilir.  Hep başkalarını düşünen, başka insanların mutluluğu ile beraber ortak karar almaya çalışan sizler, bu dönemde ben ne istiyorum, benim duygularım da önemli diyerek kendinize yönelme dönemi de yaşıyor olabilirsiniz. Para kazanma ile alakalı geçmişten getirdiğimiz hangi korkularınız var ya da şimdi oluşmuş hangi korkularınız var, bunların üzerine düşünmenizi tavsiye ederim. Çünkü bu dönem Plüton bunları hem arttıracağı gibi hem de size çözüm yollarını sunacaktır. Çözüm yollarını görebilmek için olumsuz düşüncelerinizden arınmanız, sağduyu ile hareket etmeniz önemli.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

SEVGİLİLİK SÖZLEŞMESİ

SU’nun Şifa Gücünden FAYDALANMAYA NiYET Edin.