Öne Çıkan Yayın

8 Saatlik Uykuya Denk Geliyor!!


 GEVŞEME
 gevÅŸeme ile ilgili görsel sonucu
Gevşeme haline geçebilmemizi kolaylaştıracak en kolay yol beyin frekanslarını kullanmaktır. Alfa dalgası yoğun bir gevşeme hali sağlayacaktır. Bu uyku ile uyanıklık arası bir durumdur. Ve dengemizin sağlanmasında bize yardımcıdır.
Hoppala şimdi bu alfa dalgasını nereden bulacağım demeyin sakın. Sessiz bir yerde gözlerinizi kapattığınız anda alfa dalgasına girersiniz. Bu kadar basittir işte. Zihninizi sakin tuttuğunuz her an alfa dalgası ortaya çıkar. Şimdi gelelim gevşemeyi nasıl sağlayacağınıza.
    Gevşemeye başlamadan önce hazırlık aşamasını uygulamanız gerekir. Bu ilk başta size zor gelebilir. Ama uygulamaya devam ettikçe, kolaylıkla yapabildiğinizi fark edeceksiniz. Sadece kısa pratikler yapmanız gerek, o kadar.
gevÅŸeme ile ilgili görsel sonucu *  Sessiz ve sakin bir yerde oturun, ya da yatağınıza uzanın. Hep aynı odada rüya çalışması yaparsanız, burada enerjiler çoğalacağı için daha çabuk başarıya ulaşmış olursunuz.
*Cep telefonunuzu yatağınızdan uzak bir yere koyun ve mümkünse sesini kısığa ya da titreşime alın.
*Odanızın havalandırılmış olmasına özen gösterin. Yatağınızın ve çarşaflarınızın temiz olduğundan, size huzur verdiğinden emin olun.
*Yemek yedikten hemen sonra rüya çalışması yapmamaya dikkat edin.
yatak odası havalandırmak ile ilgili görsel sonucu*Uyku ilacı, sakinleştirici, alkol gibi odaklanmanızı etkileyecek maddelerden uzak durun.
duÅŸ almak ile ilgili görsel sonucu*Eğer çok gerginseniz, ılık bir duş sizi rahatlatacaktır. Hele banyo suyunuzun içine karanfil yağı damlatırsanız, daha gevşek ve rahat olmanızı sağlayacaktır.
* Belki 10 dakikaya göre ayarlayabileceğiniz New Age bir müzik işinizi kolaylaştırabilir. Şimdi çalışmaya başlamaya hazırsınız.
sabit noktaya bakmak ile ilgili görsel sonucu1-Sabit bir noktaya bakışlarınızı odaklamaya çalışın.
alfa beyin dalgası ile ilgili görsel sonucu2-Her detayı inceledikten sonra yavaşça gözlerinizi kapatın ve gevşemeye başladığınızı fark edin. Alfa dalgasına girdiğinizi hissedin. Tamamıyla bu ritmin içinde olacaksınız.
nefesle rahatlama ile ilgili görsel sonucu3-Derin bir nefes alın ve ayaklarınızın altından yavaşça hafiflediğinizi hissedin. Aldığınız her nefeste bedeninizin üstlerine doğru bu hafifliğin yayıldığını hissedin. Tüm bunları yaparken, müziğiniz de kendi duyacağınız şekilde çalmaya devam etsin.
bilinçaltı odaklanmak ile ilgili görsel sonucu 4-Şimdi mesaj almak istediğiniz olayınıza odaklanın. Onun tüm ayrıntılarıyla hayal edin ve üzerinde düşünün. Bunu yaparken en fazla iki, üç dakika zaman ayırın.
bilinçaltı odaklanmak ile ilgili görsel sonucu5-Daha sonrasında, “rüyalarımı hatırlamayı seçiyorum. İçimdeki gerçek özümün bana en doğru bilgiyi sunacağına güveniyorum ve gelecek mesajları almaya hazırım” diyerek uyku moduna geçin. Uykuya geçerken kafanızdan düşündüğünüz tüm sorunlarınızı uzaklaştırmaya çalışın. Bunu yapabilmenin en kolay yolu ise, sorununuzun dışında herhangi bir şeye odaklanarak onu düşünmek ve sonrasında içsel sesinizi susturarak, tam bir dinginlik sağlamaktır.

Not: 20 dakika yapacağınız bu gevşeme egzersizi sizin 8 saatlik uykunuza denk bir çalışmadır.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

SEVGİLİLİK SÖZLEŞMESİ

SU’nun Şifa Gücünden FAYDALANMAYA NiYET Edin.