Öne Çıkan Yayın

KODLAMAK! NASIL MI?


BÄ°LÄ°NÇALTI ile ilgili görsel sonucuBİLİNÇALTI KODLAMA
Bir şeylere niyet ediyorsak ve bunların hayata geçmesini istiyorsak, yapmamız gereken şey şu; Bilinçaltımızdaki düşüncelerle, bilinçli zihnimizle istediklerimizi uyumlu hale getirip doğrulamalıyız. Yani aynı ahenk içinde işlemesini sağlamalıyız. Zaten bunu başaramadığımız zaman bizim hayallerimiz, arzularımız havada asılı kalıyor ve istiyorum ama olmuyor diye yakınıyoruz.
Bu bilinçaltını nasıl programlanacak diyorsanız işte size birkaç ipucu.
·    BÄ°LÄ°NÇALTI ile ilgili görsel sonucu     Bilinçaltımız bizden ayrı hareket etse de aslında bizimle beraber olan en sadık dostumuzdur. Siz bir düşünceye kapılırsınız, mesela para zor kazanılır gibi ve sonrasında etrafınızda da deneyimlersiniz. Başkalarının söylemleri doğrultusunda bu söylemler şekil alır ve güçlü bir inanç oluşturulur. Sonra bu inanç sizi haklı çıkartmak için elinden geleni yapar. Parayı her zaman zor kazanırsınız hatta bazı zamanlar kazanmakta zorlanır ya da elinizde tutamazsınız. Bilinçli zihniniz herkes gibi kolaylıkla para kazanmak ister, ama bilinçaltınız para kazanmak zor der. Ve her zaman bilinçaltı kazanır. Bu onun zaferi sizin ise başarısızlığınız olur. Bu yüzden bilinçaltınızı sanki karşınızda oturan bir arkadaşınız gibi düşünerek onunla sohbet etmelisiniz. Aslında farkında olsak ta olmasak ta hep kendimizle konuşuruz zaten. Ama bu sefer bu konuşmayı daha farkındalıkla yapacağız. Karşımıza bilinçaltını alıp niyetlerimizi ona anlatmaya başlayacağız.
BÄ°LÄ°NÇALTI ile ilgili görsel sonucu·         Bunu yaparken olumlu ifadeler kullanmak ve eski güçlü inançlarımızın yerine onları bastıracak daha güçlü inançlar yerleştirmek için doğru kelimeleri şimdiki zaman dil kalıbını kullanarak yapmalıyız. Şunu asla unutmayın. Bilinçaltı gerçekle yalanı asla ayırt edemez. Siz ne söylerseniz onu doğru kabul ederek emir gibi yerine getirmeye çalışır.
BÄ°LÄ°NÇALTI ile ilgili görsel sonucu·         Kelimelerimiz hayatımızın büyüleridir. Sihirdir kelimeler. Bunu her fırsatta belirtiyorum. Bu yüzden parasızlık benden uzak olsun, sıkıntılı olaylar artık bitsin, huzursuz ortamlarda daha yaşamak istemiyorum gibi ifadeler yerine, maddi bolluğa ve berekete niyet ediyorum, hayatımı keyiflendirecek mucizelere yüzümü dönüyorum, mutlu olmayı sevmeyi ve sevilmeyi hak ediyorum gibi cümleler kuramaya dikkat etmemiz gerekiyor. İlk cümle kalıplarını bilinçaltı tehdit olarak algılar ve parayı, huzuru ve keyifli ortamları bizden uzak tutmak için işe koyulur. Ama diğer ifade ise ruhsal büyümeyi hayatımıza davet eder. Ve bilinçaltının tehdit olarak algılayacağı cümleler değildir.
BÄ°LÄ°NÇALTI ile ilgili görsel sonucu·         Tüm bunlardan sonra olmasını istediğimiz hayatımızı gözümüzün önünde olmuş gibi canlandırmalıyız. Gözlerinizi kapatın ve sağ tarafınızda arzuladığınız her ne ise onu iyice canlandırın, renklendirin ve yavaşça gözünüzün önüne çekin o resmi. Orada da iyice hareketlendirdikten sonra sol tarafa doğru iyice çekin ve orada 3 boyutlu hale getirin. İçine girin, sesleri duyun ve hatta arzuladığınız her ne ise onunla temasa geçin. Dokunun ona. Önemli olan görselleştirebilmektir.
Çocukluğunuzu hatırlasanıza. Ne kadar umarsızca hayaller kurardık ve bu hayalleri kurmak için kendimize zaman yaratırdık. Ben küçükken yıldızları izler ve gökyüzünün prensesi olduğumu düşünürdüm. Bir gün gelip yıldızlardan beni alacaklarına inanırdım.  Ve balkonda uzanıp saatlerce yıldızları izlerdim. İşte şimdide aynısını yapacağız. Çocuk saflığı ile hayal kurup, isteyeceğiz.
İlk başlarda zorlanabilirsiniz ama inanın bana sonraları sizin için kolaylaşmaya başlayacak. Eğer net bir canlandırma yaparsanız bilinçaltı bunu gerçeğinden ayırt edemez. Ve müthiş bir haz alır ve gerçekmiş gibi yaşar. İşte bizim bu haz duygusuna ihtiyacımız var. Çünkü niyetimizin enerjisi ile işte tam da o zaman uyumlu hale geliriz. Saf farkındalık anında.
BÄ°LÄ°NÇALTI ile ilgili görsel sonucu·         Bunları yapabilmek içinde zihninizin sakin ve dingin olması gerekir. Bizim buraya yani bilinçaltımıza ulaşmamızın yolu da budur. Bu yüzden zihnimizi sakinleştirecek her yolu denemeliyiz. Meditasyon yapmak, doğada yürüyüşler yapmak, güzel bir müzik dinlemek, dua etmektir. İnanın bana çok işe yarayacaktır.  
Zihin sakinleştiği anda içerdeki kapılar açılır ve biz o anda niyetlerimizi olumlu cümleler ile buradan içeriye gönderebiliriz. Bunu yaparken kendi sesinizi duyabileceğiniz bir ses tonu ile tekrar etmelisiniz. Yani içinizden tekrarlamayın, dışarıya sesiniz gelecek şekilde konuşun. Hatta kendi sesinizle kendinize ait olumlamalar hazırlayıp kaydedebilir ve her akşam yatarken bunları kulaklığınızdan dinleyebilirsiniz. Yatağınıza yattığınızdaki son düşünceleriniz her ne ise bilinçaltınız bunları kaydedeceği için olumlu cümlelerle kurulmuş olan bir ses kaydını dinlemek sizin hayatınızın mucizesini yaratmakta ki en büyük adımınızdır. Ve o zamanlarda rüyalarınızda size mesajlar ulaştıracaktır.

Haydi Bakalım Deney Başlasın.

KENDİ SESİNİ DİNLEMEK ile ilgili görsel sonucu

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

SEVGİLİLİK SÖZLEŞMESİ

SU’nun Şifa Gücünden FAYDALANMAYA NiYET Edin.