Öne Çıkan Yayın

Değişim Nedir


DEĞİŞİM ile ilgili görsel sonucu
DEĞİŞİM NEDİR
Hepimizin içinde keşfedilmeyi bekleyen bir hazine vardır. Eğer o hazineye ulaşabilirsek, yaşamımızda istediğimiz pek çok şeye ulaşma şansını sağlarız demektir. Hepimiz özel bir takım yetenek ve becerilerle geldik bu dünyaya. Eğer sahip olduklarınızın farkında değilseniz, sahip olabileceklerinizin de farkında olamazsınız. Bu hazineye sahipsek ve bu hazineye ulaştığımızda her şey değişecekse neden ulaşmak için mücadele etmiyoruz.
    Kendinizi kötü hissediyor olarak geçirdiğiniz bütün o zamanlarda aslında kendinizi iyi hissederek de geçiriyor olabilirdiniz. Öle değil mi? 
    Hayatınızda gerçekten kötü şeyler olabilir. Trafik kazasına karışabilirsiniz, sevdiğiniz birini kaybedebilir onun acısını derinden hissedebilirsiniz. Bazen borçlardan ötürü evimize icra da gelebilir.   
DEĞİŞİM ile ilgili görsel sonucu     Buna benzer bilumum olaylar zinciri yaşayabiliriz elbette. Ama bütün bunlarla baş edebilecek olan da gene sizsiniz. 
    Hayatınıza devam edebilir ve mevcut durumu tekrardan kendi istediğiniz şekliyle yeniden programlayabilirsiniz.

zihin ile ilgili görsel sonucuDEĞİŞİME GİDEN YOL
       Zihninizi bilinçli ve bilinçsiz olarak 2 bölüme ayırın. Öyle düşünün. Bilinçli olan kısmıyla sürekli analiz ederiz. Fikirler yürütürüz, eleştiririz, yargılarız. Mantıklı şekilde düşünürüz de . 
        Bilinçsiz kısmı ise bizim nefes almamızdan tutun da kalp atışlarımıza kadar kontrol eden taraftır. Tüm anılarımız burada depolanır ve bizim tüm sıkıntılarımızda, problem çözmek için danıştığımız yer de burasıdır.
         Uykuya yattığımız zaman bile bilinçli tarafımız dinlenirken , bilinçsiz yanımız uyumaz ve çılgınca rüyalar görür. Gün içerisinde yaşadığımız sorunları çözmeye hala devam eder. Yani zihinsel alışkanlıklarımızın işlev gösterdiği yerdir. 
zihin ile ilgili görsel sonucu       Bu tarafımızı ne kadar kullanırsak, yani zihnimizi ne kadar kullanmayı öğrenirsek o işini otomatik yapmaya başlar ve buda bizim bilinçsiz yetersizlik dediğimiz Eğer sadece tokum ekip, tarlayı terk ederseniz tohumları kendi kaderine bırakmış olursunuz.
           İnsanlar hedeflerine bu yüzden ulaşamazlar. Evlilikler bu yüzden biter, insanlar bu yüzden hastalanırlar. Hedefler devamlılık ister, başarı devamlılık ister. Tarlanıza ektiğiniz tohumlara sürekli bakmalı, onlarla sürekli ilgilenmelisiniz. Tarlaya yabancıların girmesini engellemelisiniz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

SEVGİLİLİK SÖZLEŞMESİ

SU’nun Şifa Gücünden FAYDALANMAYA NiYET Edin.