Öne Çıkan Yayın

nasıl fark yaratabilirsiniz?

fark yaratmak ile ilgili görsel sonucuHAYATINDA FARK YARAT


1_ ilk yapman gereken şey kendine meydan okumaktır. Nasıl mı yapacaksın. Bu zaman kadar konuşma dil kalıplarını incele bakalım. Olumlu mu, olumsuz cümleler mi kuruyorsun. Olumsuz cümleler ağırlıkta ise olumlu cümleler kurabilmek üzere kendini takip et. İlk zamanlar zorlanabilirsin. Ama zaman içinde pratik yaptıkça sana kolay gelecektir.     Cümleye başladığında fark ettin ki olumsuz bir cümle kurdun, hemen AMA kelimesini kullanarak onu olumlu bir ifadeye dönüştür.
POZÄ°TÄ°F CÃœMLELER ile ilgili görsel sonucu       Kalabalık bir grubun içinde olduğunda ve onlar bu kelimeleri kullandığında sen konuşmaya dahil olma. Tam tersi, olumsuz kelimeleri içinden iptal et. Ben olumsuz kelimelere katılmıyorum diyebilirsiniz. Eğer buna dikkat edersen, hayatının 1 ay içinde nasıl değiştiğine inanamayacaksın. Şaka şaka, inanacak ve keyif alacaksın.
şükür etmek ile ilgili görsel sonucu2_ şükür edin şükrettiğiniz her şeyi çoğaltırız hayatımızda. Sizinde şükredecek eminim bir çok şeyiniz vardır. Bunlara odaklanın. Gece yattığınızda yapın bu uygulamayı. Hayatınızda bereketin nasıl arttığına şahitlik edeceksiniz. Bereket illa para değildir. Sağlık, arkadaş, huzur, sevgi, aşk, …
3_ Niyet etmenin önemi. Her sabah güne arzu ettiğin şeye ulaşmak istediğin duygu duruma odaklan ve yüksek sesle bunu kendine söyle.
niyet ile ilgili görsel sonucuHatta ben şarkı gibi mırıldanırım. ‘’ bugün her şey ne kadar güzel, seviyor ve seviliyorum. İşim ve bilgilerim beni her geçen gün daha yükseğe taşıyor gibi cümleler kurarak şarkı gibi mırıldanırım.
YAZMAK ile ilgili görsel sonucu4_ Yazın. Yazmak evrene verilen en büyük sinyaldir. Sözlerde sihir vardır diyoruz ya. Yazmak bu sihri 2 ye, 5 e falan katlıyor yani. Olumlu cümleleriniz olsun. Bunun için ilk önce bir defteriniz olsun. Her zaman elinizin altında olsun ki hayatınızda arzu ettiklerinizi buraya olumlu ifadelerle yazın. Kalbinizin derinliklerinden gelsin cümleleriniz. İnanarak, hissederek yazın. Tabiki hüzünlü cümleler olmamasına dikkat et. Tam tersi sizi motive edecek, cesaretlendirecek kelimelerden oluşmalı cümleleriniz.  Ve tabi ki net olun. Muğlak kelimeler, ifadeler olmasın. Evren netliği sever, unutmayın. Söz uçar yazı kalır demişler. Zaman zaman bu defterinize baktığınız da neleri hayatınızda var etmiş olduğunuza bakarsınız. Bu sizi daha da motive edecektir. Ayrıca dikkat dağınıklığının da sizden hızla uzaklaştığına şahitlik edeceksiniz.
KARÅžILIKSIZ YARDIM ile ilgili görsel sonucu5_ Karşılık beklemeden yardım edin. İyilik yap, iyilik bul. Karşılıksız yapılan, içinden gelerek yapılan yardımlarda kalp çakranın da açıldığını fark edebilirsin. Böylelikle sevmek üzerine olan tüm kanallarınız açılacaktır. Ruhsal yolla bilgi almaktan daha önemlisi nedir biliyor musunuz? Öğrendiğiniz bilgileri uygulamak. Uygulamazsanız, sadece bilgi kirliliği yaşamış olursunuz.


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

SEVGİLİLİK SÖZLEŞMESİ

SU’nun Şifa Gücünden FAYDALANMAYA NiYET Edin.