Öne Çıkan Yayın


Seçim Yasasının Hayatımızda ki önemi....

    Sınırlayıcı düşüncelerden uzak kalmamız gerekir. Eğer bunlardan ne kadar uzak kalırsak o kadar özgür seçimlerde bulabiliriz. Bilinçaltımızın bize yolladığı mesajları, rüyalarımızdan gelen mesajları dikkate almalıyız. Artık biliyoruz ki istediğimizi kişileri ya da olayları hayatımıza çekebiliriz.(istediğimiz eşi, işi, parayı)

      Başımıza gelen bazı olumsuz olayları, her şey beni bulur zaten diyerek yaşamak yerine, yaptığımız seçimler doğrultusunda hayatımıza güzelliği ya da olumsuzluğu çektiğimizi kabul eder ve sorumluluğunu üstleniriz.

.    Kendinizi ne zaman zayıf, kararsız ve aciz hissederseniz, hayatın içinde ne zaman tıkandığınızı düşünürseniz, kendinizi korkmuş ve kapana kıstırılmış hissederseniz, seçimler yasası hayata geçmek için sizin ona dokunmanızı istiyor demektir. Unutmayın her birimiz sonsuz yaratım gücüne sahip, özgür irade ile yaratılmış varlıklarız. Her zaman bir seçim şansımız olduğunu hatırlamalıyız. Bunu ne kadar sık kullanırsak o kadar gücümüzü ele alırız.

   Yeter ki bu seçimlerimizi olumlu ve güzel niyetler için kullanalım. İşte o zaman büyür ve etrafa da kendimize de ışık olur. Yoksa hem kendi hayatımız, hem başkalarının hayatı cehenneme döner ve biz bunun vebalini ödeyemeyiz.

  Günlük hayatımızın içinde kendimizi özgürce ve gerçek anlamda ifade etmek bile seçimler yasasını harekete geçirir.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

SEVGİLİLİK SÖZLEŞMESİ

SU’nun Şifa Gücünden FAYDALANMAYA NiYET Edin.