Öne Çıkan Yayın

Davranışlarımızın Şifresi


   davranışlarımız ile ilgili görsel sonucu
Eğer kökleriniz yeteri kadar sağlamsa her türlü fırtınaya dayanabilirsiniz. Ayakta kalmanız köklerinizin ne kadar sağlam olduğuna bağlıdır. Bir ağacı güçlü yapan şey, yapraklarının ne kadar güzel olduğu değildir, köklerinin ne kadar sağlam olduğudur.
·        Neden istediğimiz duruma, istediğimiz zaman, istediğimiz şekilde giremeyiz?
·        Neden istemesine rağmen çok az insan yaşamında gerçekten arzuladığı hayatı yaşar? Yoksa hayat adil değil midir?
·        Kolay pes eder misiniz? Yoksa sonuna kadar mücadeleye devam eder misiniz?
·        İnsanlarla aranız nasıl? Korkularınız ya da pişmanlıklarınız var mı?
·        Duygusal, parasal, zihinsel ve fiziksel açıdan nasılsınız?
·        İnsanlarla ailenizle ve kendinizle olan ilişkiniz nasıl?
·        Neler yapmak isterdiniz ve neler elde ettiniz?
·        Kendinizi eyleme geçmeye ve başarılı olmaya nasıl programlayabilirsiniz?
İşte bütün bu sorularımızın cevabı bizim hayatta ne kadar başarılı olduğumuzu, hayattan ne istediğimizi ve ne kadarını aldığımızı, bizim hayat standartlarımızı belirliyor.
Hepimizin hayatında olumsuz deneyimler mutlaka vardır. Çünkü bizler insanız ve duygularımızla yaşıyoruz. Böyle zamanlarda kendimizi güçsüz, çaresiz ve tükenmiş hissederiz. Oysaki bu yaşadığımız durum beynimizde ve vücudumuzda gerçekleşen bir takım süreçler sonucu oluşur. Eğer bunun nasıl gerçekleştiğini bilirsek, bu süreci istediğimiz gibi kontrol edebiliriz.
Öncelikle bizi eyleme geçiren gücün ne olduğunu iyi bilmemiz gerekiyor. Eylemlerimiz geleceğimizi oluşturuyor, şimdi yapacağımız her şey gelecekteki hayatımızın temellerini atıyor demektir bu. Bizi eyleme geçiren şey, her şeyden önce, sahip olduğumuz bilinçaltı programlarımızdır. Herhangi bir durum karşısında, neler yapacağımızı ve nelere nasıl tepki vereceğimizi ve yaşantımızı nereye sürükleyeceğimizi belirleyen bu programların neler olduğunu ve yeniden programlamanın nasıl olduğunu öğrenmemiz gerekiyor. Bunu her şeyden önce kendimize borçluyuz.
Aşağıda videoyu muhakkak izleyin. 


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

SEVGİLİLİK SÖZLEŞMESİ

SU’nun Şifa Gücünden FAYDALANMAYA NiYET Edin.