Öne Çıkan Yayın

Şimdiki Anda Kalmak

beyni programlamak ile ilgili görsel sonucuBEYNİMİZİ YENİDEN PROGRAMLAMAK
Kendinizi değişime programlamak demek, sürekli bir tekrar ve sürekli bir değerlendirme sürecidir. Eğer istediklerinizi elde etmek istiyorsanız, bunlar için bir şeyler yapmalısınız. Bunu sizin adınıza kimse yapamaz. Şimdi bir değerlendirme yapmanızı istiyorum. Şuanda hangi programlara sahip olursanız olun, bir an durun ve hangi yeni programlara ihtiyacınız olduğunu düşünün.
 Neye ihtiyacınız var?
Bu programlara sahip olup olmadığınız önemli değil. Onlara sahip olabilirsiniz. Sizi ileriye taşıyacak olan hangi programlara ihtiyacınız var? Belki de kendinizi çok güvenli olmaya, belki de daha iyi bir iletişimci olmaya, ya da enerji dolu ve dinamik olmaya. Neye ihtiyacınız olduğunu bilirseniz, ona ulaşmanızda kolay olur.
     Ä°lgili resim İnsanlar neye ihtiyaçları olduğunu düşünmez. Bunun yerine neye sahip olmadığımızı düşünürüz. Kendinizi başarıya programlamak sizi başarıya götürür mü? Kesinlikle iddiaya girebilirsiniz. Çünkü kendinizi başarıya programladığınızda, bütün kaynaklarınız bütün potansiyeliniz, bu programı çalıştırmak için harekete geçer.
beyni baÅŸarıya programlamak ile ilgili görsel sonucuBütün inançlarınız bu programla uyumlu hale gelecektir. Zamanla yeni programınız sizin kişiliğinizin güçlü bir parçası haline dönüşecek ve siz bu programın götürdüğü yere gitmiş olacaksınız. Kendinizi başarıya programlamak demek bunu harekete geçirecek uygun eylemler bulmak demektir. Eğer çok sık hastalanacağanıza dair bir programınız varsa, en ufak bir soğuk algınlığı bile sizi haftalarca yatıracaktır. Ama artık bir gücünüz var. Programlamanın keyfini ve kolaylığını bir kez kavradığınızda, artık onlar tüm yaşamınız boyunca sürekli çalışırlar. Gücünüz şimdide var. Gelecekte değil, geçmişte değil. Geçmişte neler yaşadığınız gelecekte yaşayacaklarınız için bir ölçüt olamaz. Hiçbir şey geçmişi size yeniden yaşatamaz, bunu sadece beynimiz yapar. Geçmiş size sadece ders verir ya da acı. Geçmişten ya bir şeyler alırız ya da veririz. Geçmişten öğreneceklerinizi alın ve bırakın tozlu raflarda kalsınlar. Anı yaşadığınızda tüm zamanlar sizin olmuş demektir. Bu bir kandırmaca değil. Bu kendinizi zaman göre programlamak. Ne kadar yaşayacağımızı bilemeyiz, ama kaç yaşında ne düşünüyor olduğumuzu seçebiliriz.
Ä°lgili resim

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

SEVGİLİLİK SÖZLEŞMESİ

SU’nun Şifa Gücünden FAYDALANMAYA NiYET Edin.