Öne Çıkan Yayın

Meleklerin Dili


melek ile ilgili görsel sonucu
Koruyucu meleklerimiz bizim bu dünyada ki yardımcılarımız, elçilerimizdir. Her zaman yanımızdalar. Biz onların farkına varsak ta varmasak ta durum böyle aslında.  Hiç başınıza geldi mi, hiç ummadığınız anda bir anda bir mucize ile karşılaştığınız, olması imkânsız dediğiniz bir durumun olduğu ile? İşte tüm bunlar aslında meleklerimizin bizi yalnız bırakmadıkları ile ilgili.
Koruyucu meleklerimiz yani o saf bilinçli enerji varlıkları her zaman bizim yakınımızda durup bize bazı işaretler verirler. Bizler bu işaretleri okumayı bilmediğimiz için fark edemiyoruz. Eğer bu işaretlerin neler olduğunu bilir ve daha dikkatli bir bakış açısı ile etrafımızda olup bitenlerle ilgilenirsek hissederiz. Bu işaretlerin bazıları şunlar;
    melek tüyleri ile ilgili görsel sonucu
  • ·         Mesela tüy bırakmak. Çünkü bizler melek denilince kanatları olan varlıkları tasvir ettiğimiz, hatta filmlerde bile bize bu şekilde lanse edildiği için onlarda bu yolu deneyerek bize işaretler verirler. Olur, olmaz bazı yerlerde karşılaşırız aslında bu tüylerle. Ben çok sık yaşıyorum bu durumu. Meleğim bana senin yanındayım, hisset beni demesinin bir farklı yoludur bu. Özellikle bulduğunuz beyaz bir tüyse.

madeni para ile ilgili görsel sonucu·         Bir diğer işaretleri ise yolda bulduğunuz madeni paralar. Özellikle de tura kısmı size dönük duruyorsa. Bu meleklerinizden, para için sıkılma biz senin yolunu aydınlatmak için varız. Bizden yardım iste. Biz hazırız demenin bir yoludur.  Yolda bu şekilde madeni bir para bulduğunuz zaman o hafta iyi bir gözlemci olun. Bakın bakalım hayatınızda para ile ilgili nasıl bir gelişme var.
    gök kuşağı ile ilgili görsel sonucu
  • ·         Yağmur yağmadığı halde eğer bir gökkuşağı görürseniz bilin ki zorlukların kolaylığı da vardır. Zora değil kolay ve eğlenceli olana çevir kafanı ve içindeki o saf çocukla bütünleş demek istiyorlardır. O kadar manevi ve güzel varlıklar ki. Fark edin hepiniz koruyucu ve ruhsal rehberlerinizi.

ÅŸekilli bulutlar ile ilgili görsel sonucu·         Hiç bulutlarda değişik şekiller gördüğünüz ve şaşırdığınız oldu mu? İşte o şekillerin olduğu yerden meleğiniz size bakıp gülümsüyordur aslında. Tamda oldukları yerden şekiller sunarlar bizlere. Genelde benim fark ettiğim kalp oluyor. Onlar mistik varlıklar, saf bilinç olan enerji varlıklar ve bizlere ne kadar sevildiğimizi hatırlatmak istiyorlar.
·         
    melek ve rüya ile ilgili görsel sonucu
  • Ayrıca bulunduğunuz ortamda bazen sıcakken üşürsünüz, soğukken terlersiniz. Yani ısıda bir değişim gerçekleşir. İşte o anda bilin ki koruyucu meleğiniz size çok yakın duruyor. Çünkü hava moleküllerinde gezdikleri için onların her hareketi ısıda değişikliğe sebep verir.  
  • Eğer olur olmaz zamanlarda kendi isminizi duyuyorsanız ama size seslenen kimse de yoksa bu meleğinizin size sesini duyurmaya çalıştığı anlamına da gelebilir.
  • Sizi etkileyen ve uzun zaman hatırladığınız mesaj içerikli rüyalarınıza da dikkat etmeniz gerek. Meleklerinizden mesajlar olabilir.
  • ·         Etrafınızda bir anda güzel bir koku duyarsanız bu meleğinizin işareti olabilir. Özellikle çiçek kokuları.

koku ile ilgili görsel sonucu
    melek ve rüya ile ilgili görsel sonucu
  •  Bazen bir yere gitmek istersiniz ama içinizden bir ses hayır bu gün değil ya da gitme der. Ama siz kulak asmaz ayıp olur gitmem gerek, söz verdim gitmeliyim gibi bahanelerle gider ve sonunda o geceniz berbat olur. işte içinizden gelen dediğiniz, içimden bir şey gitme diyor dediğiniz o sesler meleklerinizin sizinle kurduğu iletişimden başka bir şey değil.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

SEVGİLİLİK SÖZLEŞMESİ

SU’nun Şifa Gücünden FAYDALANMAYA NiYET Edin.