Öne Çıkan Yayın

EVİNİN ENERJİSİ NE ÂLEMDE? HADİ BİR BAKALIM


EVİNİN ENERJİSİ NE ÂLEMDE? HADİ BİR BAKALIMevin enerjisi ile ilgili görsel sonucu
feng shuı evin enerjisi ile ilgili görsel sonucu      Kendi üzerimizdeki negatif enerjiyi temizlemek kadar, evlerimizde ki bu negatif enerjilerden kurtulmakta mümkün. Evlerimiz bizim en özel alanlarımız, kalemiz gibidir. Ve biz bu özel alanları ara sıra da olsa enerjilerden arındırmalıyız ki, ruhumuzda nefes alsın, evimizde ve rahat uyuyalım.
   Zaten bazılarımız yaşamıştır büyük ihtimalle, ‘’evde gergin bir hava var, üzerimde sanki bir ağırlık var, eve gelince sanki her şey üzerime geliyor gibi hissediyorum’’ gibi cümlelerin sıklıkla konuşulduğunu. İşte böyle anlarda bilin ki o negatif enerji sizin evinizi zapt etmiş. Halbuki bu alanlar, evlerimiz bizim limanlarımızdır. Huzuru, dinginliği, güveni yaşadığımız yerdir. Eğer burada sıkışma olursa, hayatlarımıza da yansımaya başlar. 
patlayan ampuller ile ilgili görsel sonucuFinansal durumlarımız da iniş çıkışlar, olmaması imkansız olarak gördüğümüz olaylardan sapmalar, aile bireylerinden tutunda beslediğimiz ev hayvanlarımıza kadar bile bu gerginlikler gözlemlemeye başlarız.  Hatta uç bir şey daha paylaşayım sizinle. Evinizde sebepsiz yere ampullerini patlıyor, elektronik aletleriniz de arıza sinyalleri veriyorsa bilin ki evinizin enerji temizliğine ihtiyacı vardır.
cam bardakla enerji temizliği ile ilgili görsel sonucu
   Bu temizliğe başlamadan önce evde sizde bazı testler yapabilirsiniz. Mesela temiz desensiz cam bir bardağın içine himalaye tuzu ya da deniz tuzu, biraz sirke ve su koyarak evinizin muhtelif bölümlerine bırakabilirsiniz. Bir gün bekletip bakın bakalım suda bir renk değişimi ya da bulanıklaşma gibi değişimler oluyor mu?
banyo temizliÄŸi ile ilgili görsel sonucu   Evinizde temizlik yaparken ilk önce kişisel alanlarınızı toplayarak başlamalısınız. Yani yatak odası ve banyodan başlayın. Burada dağınıklık varsa ya da uzun zamandır kaldırmak, başkasına vermek ya da artık bundan kurulmak istiyorum dediğiniz ne varsa düzenleyin. Evinizin diğer alanlarında ki kalabalıkları da sadeleştirmeye çalışın. Enerji akacak alan bulmalı kendine. Çünkü dağınıklık kendi başına bile evinizin enerjisini bozacaktır. Ayrıca kişilerde de tembellik ve uyku hissini çeker kendine. Çok dolu, kalabalık ve dağınık bir ortamda enerji akışı olmaz.
yatak odası temizliÄŸi ile ilgili görsel sonucuEvimizi bolca havalandırmalıyız. Dışarıda ki o bol oksijen içeri girsin ki huzur enerjisi yayılsın.  Ve her kesin bildiği sirke ile temizlik yapmalıyız. Hatta kendiniz için banyoda da tutabilirsiniz bir tane sirke. Mesela benim var.()) banyo yaparken kendi bedeninizin aurasını da temizleyin sirke ile.
evin enerji temizliÄŸi sirke ile ile ilgili görsel sonucuevin havalandırılması ile ilgili görsel sonucu       Evinizde eğer çalışmayan saatler ya da başka elektronik eşyalarınız varsa, ya onları tamir ettirin ya da kurtulun. Evinizde bunları gerçekleştirdikten sonra tütsü yakabilirsiniz. Benim en sevdiğim ve etkili olduğuna inandığım adaçayı ve tarçın kabuğudur. Bu bitkiler hem bedenimize, hem de yaşadığımız ortamlara şifa enerjisi verirler. Bir diğer şey ise yağların enerjileridir. Özellikle lavanta ve sandal ağacı yağlarını tavsiye ederim.
negatif konuÅŸmak ile ilgili görsel sonucuevin enerji temizliÄŸi sirke ile ile ilgili görsel sonucuEn son size söylemek istediğim şey ise, tüm bunları yapın yapmayın sizin tercihiniz ama olumlu da pozitif de kalmaya ve pozitif konuşmaya dikkat edin. Çünkü hepsini yaptığınızı var sayalım ve siz negatif zihin yapısına sahipsiniz ve sürekli negatif cümleler kuruyorsunuz.  Sizce sonuç ne olacaktır?

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

SEVGİLİLİK SÖZLEŞMESİ

SU’nun Şifa Gücünden FAYDALANMAYA NiYET Edin.