Öne Çıkan Yayın

Bilmediklerimiz 2



SPÄ°RÄ°TÃœEL BAÅžARI ile ilgili görsel sonucu DÜNYADA BİR KİŞİ İÇİN MÜMKÜN OLAN HER ŞEY, HERKES İÇİN MÜMKÜNDÜR.
 Eğer kendinizden şüphe duyuyorsanız şöyle bir etrafınıza bakın. Sıfırdan başlayarak tepelere çıkan insanların hayatlarını inceleyin. Durmaksızın eyleme geçerek hayatta yol aldıklarını izleyin. Hepimiz aynı sinir sistemine sahibiz. Hepimiz değişim için tüm kaynaklara sahibiz. Eğer başarısız olmuşsanız, kaynaklarınızın farkında olmadığınız için olmuşsunuzdur. Birisi yapabiliyorsa herkes yapabilir demektir bu. Artık kendinize acımak tuzağından kurtulun.
 BAŞARISIZLIK DİYE BİR ŞEY YOKTUR. SADECE SONUÇ VARDIR.
PES ETMEK ile ilgili görsel sonucuBaşarısızlık olaylara verdiğimiz etiketlerdir. Etiketlere inanmayın. Etiketin altındaki ürüne bakın. Başarısız olmadınız sadece nasıl yapamadığınızı öğrendiniz. Artık sizi o amaca götürmeyecek bir şey biliyorsunuz. Bu sadece bir sonuç, bununla oynayabilirsiniz. Nerede hata yaptığınızı bulup bunu telafi edebilirisiniz. Ama birçok kişi birkaç denemeden sonra pes ediyorlar. Başarı tam karşınızda sizi bekliyordur, belki de bir adım kalmıştır ama vaz geçtiğimiz için bunu yakalamayız.
 HER SORUNUN MUTLAKA BİR ÇÖZÜMÜ VARDIR.
ÇÖZÃœM ile ilgili görsel sonucu            Eğer sorunu çözemediyseniz, çözümü bulamadığınız içindir. Çözüm var ve gelip sizin onu bulmanızı bekliyor. Çözümü olmayan sorun yoktur. Sorunlara bu mantıkla baktığınız zaman göreceksiniz ki çözüm size doğru otomatik olarak gelecektir. Çözüme karşı uyanık olmalısınız. Yaşam karmaşık değildir. Onu kelimeleriniz karmaşık hale getirir. Bir daha ki sefere sorun kelimesini duyduğunuz an, çözüm kelimesini aklınıza getirin. Problem her yerde vardır. Onlarla ilgilenmeyin, çözümleriyle ilgilenin. BUNU BİR OYUN HALİNE GETİRİN. Hayal gücünüzün sesini dinleyin, size en güzel çözümleri sunacaktır.
SEÇİMLERÄ°MÄ°Z ile ilgili görsel sonucu SEÇENEK SEÇENEKSİZLİKTEN İYİDİR.
 Eğer bir seçeneğiniz varsa bu bir seçenek değildir. Ancak 3 ya da daha çok seçenek bir seçim için yeterlidir. Seçenekleriniz ne kadar çoksa yaşamdan o kadar çok zevk alırsınız.



 DEĞİŞİM HIZLI GERÇEKLEŞİR.
DEĞİŞİM ile ilgili görsel sonucu
       Beynimiz çok hızlı çalışır. Beynimizdeki değişiklikler anlık olur. Bir şeyi yapmaya karar vermek demek onu yapmak değildir. Yapmaya niyet ettiğiniz de beyin de süreç başlar. Ancak yaptıktan sonra değişim gerçekleşir. Bu değişimin gerçekleştiği bir süre vardır. Bazen bir resim, bazen bir şarkı, bazen bu tarz eğitimler. İşte bütün bunlar değişimin ne kadar hızlı gerçekleştiğinin göstergesidir. Karar verdiğinizde süreç başlar, eyleme geçtiğinizde ise gerçekleşir.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

SEVGİLİLİK SÖZLEŞMESİ

SU’nun Şifa Gücünden FAYDALANMAYA NiYET Edin.