Öne Çıkan Yayın

İste Ve Olsun. İşte En Pratik Yol



çekim yasası ile ilgili görsel sonucu

Çekim yasasının En pratik yöntemini biliyor musunuz?

bilinçaltı ile ilgili görsel sonucuBilinçli ve bilinçsiz iki zihin yapısı ile ilgili bir yapımız var. Bilinçaltımızı bilinçli zihnimizle programlamak için kullanırız aslında. Bilinçli zihin ve bilinçaltı zihnin başarılı olduğu konular birbirinden farklıdır. Bu farkı çok iyi anlamanız gerekiyor. Çünkü çekim yasasını hayata geçirebilmek için buna ihtiyacınız olacak. Bilinçli zihin arabamızın direksiyonunda duran  kişi ise, bilinçaltı bu arabanın yürümesini sağlayan diğer parçalarıdır.      Biz her hangi bir fikir ya da duygu oluşturduğumuzda ( bilinçli zihin ) bilinçaltımız bunu sorulamaz. Sadece uygular. Çünkü onun tek görevi budur. İtaat etmek. Bunu anlamak ve nasıl, nerede neyi değiştireceğimizi bilmek ve yönetmek bilinçli zihnin görevidir. Yani biri mantık biri duygudur. Duygular imgeleme ile çalışır. Neyi hayal eder ve inanırsak onu var ederiz unutmayın.
bilinçaltı ile ilgili görsel sonucuBu yüzden olumlamalarımızı kendimize uygun, güçlü inanç oluşturacak şekilde tekrar edip, imgelemeliyiz ki bilinçaltı zihin buna inansın. Bunu da bilinçli zihnimizle karar verip uygulamaya koymamız gerekir.
Yaptığımız en büyük hata ne biliyor musunuz? Arzu ettiğimiz şeyi isterken odaklandığımız durum ile arzu ettiğimiz şeye sahipmiş gibi yapma duygusu arasında ki fark. Biri muhtaçlık enerjisidir( istemek ) diğeri ise sahip olma enerjisidir ( mış gibi ).yani siz bir şeyi sürekli isterseniz, bilinçaltınız isteme durumunda, o duygu da kalacaktır. İstemek sahip olmaktan ayrı bir şeydir, bu yüzden bilinçaltı mesajı doğru alamaz. Ve sürekli bizim o şeyi istememizi sağlayacak durumları bize yaşatacaktır. Bu bizim başarısızlığımız olsa da, bilinçaltının başarısıdır. Çünkü sadece istemeye programlanmış ve görevini de son derece düzgün yapıyordur. Bizim ise mutsuzluk, hayallerimize uzaktan bakmak, ve hep işte olmuyor dememize sebep olur.
olumlamalar ile ilgili görsel sonucuBizim yapacağımız şey ne peki; bilinçaltını ikna etmek için zaten o istediğimiz şeyi yaptığımıza, gerçekleşeceğine dair onu ikna etmek. İsteklerinizi duygu yoğunluğu içeren cümleler ile söyleyin. Kendinize şimdi hemen güçlü ifadeler seçin. Ve bu ifadelerinizi arzu ettiğiniz şeyle birleştirin.
 Mesela ‘’ kendimi çok iyi hissediyorum’’ kelimesini ele alalım. Şimdi de gözlerinizi kapatın ve kendinizi gerçekten iyi hissettiğiniz bir ana götürün. Gözlerinizde bunu canlandırın.  Bu her hangi bir zaman dilimi olabilir. Belkide kısa bir zaman dilimidir. Fark etmez. Renkli hale geldiğinde kendimi çok iyi hissediyorum deyin.  Ve sonrasında arzu ettiğiniz şeyle bunu birleştirin. Diyelim ki parayı çekmek istiyorsunuz hayatınıza. O zaman şunun gibi bir ifade kullanabilirsiniz. Kendimi çok iyi hissediyorum, çünkü arzu ettiğim parayı kazanıyorum.
Bu şekilde bilinçaltının dikkati sizin söyleminize kayacaktır ve bu tamda onun istediği bir duygudur. Mış gibi yapmak. Doğru ifadelerle bilinçaltı zihin bunun doğruluğuna inanıyor ve size bu duygularınızı destekleyecek olayları ve kişileri çekmek için radar görevi yapmaya başlıyor. Size olan itaatini siz bilinçli zihninizle yönetmiş oluyorsunuz. Direksiyonda siz varsınız unutmayın. Arabanızın yağından suyunda işleyişinden sizin sorumlu olduğunuzu hatırlayın.
küçük notlar ile ilgili görsel sonucuBu yoğunluğun artması için bir çok yöntemde kullanabilirsiniz. Mesela sürekli görebileceğiniz yerlere küçük notlar asabilirsiniz. Kendinize mektup yazabilirsiniz. İfadeleriniz size özel olsun. Kişiselleştirin ve güçlendirin ifadelerinizi. Tüm bunları yaparken dikkat edeceğiniz 3 şey var.
 1_’’ kendimi iyi hissediyorum’’ ya da bunun eş anlamlısı sizin cümleniz olan bir zincir oluşturmanız gerekir. 
2_ istediğiniz şeyin tarifi ‘’ arzu ettiğim parayı kazanmak’’ 3_şimdiki zaman da gerçekleşmiş olması. ‘’Parayı kazanıyorum. ‘’
     Tüm bunları gün içinde en az birkaç kere tekrar edin. Özellikle sabah ilk kalktığınız ve akşam yatağınıza yattığınız zamanlar en ideal zamanlardır. 
Tekrar edin ki, bilinçaltınız dönüşüm geçirecek ve arzu ettiğiniz hayat size doğru akacaktır. İlk başta niyetlerdir bunlar ama tekrarla inançlarınıza dönüşecek ve bilinçaltınız bu inançlarınızla uygun rezonans alanı oluşturan her şeyi hayatınıza çekecektir.

Bu blogdaki popüler yayınlar

SEVGİLİLİK SÖZLEŞMESİ

SU’nun Şifa Gücünden FAYDALANMAYA NiYET Edin.