Öne Çıkan Yayın

RUHSAL FARKINDALIK ÇALIŞMASI

RUHSAL FARKINDALIK ÇALIŞMASI
ruhsal farkındalık ile ilgili görsel sonucu
Hayat yolları serüven,tehlike,zevk ve zorluk içerir.. bazen her şey yolunda iken beklenmeyen  şaşırtıcı bir şekilde  hayatımız ters yöne dönebilir değişime uğrayabilir, yollar çatallaşabilir işte biz bu noktada hayatımızın geri kalan kısmını etkileyecek bir SEÇİM yapmak zorundayızdır…. Ya ilerleyip yukarı tırmanmak için çaba sarf eder , ya da  vazgeçip  aşağı doğru inişe geçmeyi veya olduğumuz yerde kalmayı seçebiliriz…bu seçimleri yapmak bizim en doğal hakkımızdır…tekamül  yolumuz kıvrılıp eğilse de, önümüzde engebeler, engeller olsa da yoldan çekilmememiz bizim hayrımızadır çünkü tekamülümüzün  yolu, yönü ve son durağı burasıdır…. Her yol kendi mücadelelerini içerir, her mücadele de bir ders içerir. Ve her ders bizi tırmanmak için doğmuş olduğumuz dağ’ın zirvesine götürür. Zaman zaman yolculuğumuz çok zor görünse de, yükseklere tırmandıkça görüş daha iyi olur.
ruhsal farkındalık ile ilgili görsel sonucuHayat amacımız zirveyi temsil eder ve doğum sayımızda yolu gösterir… Ancak potansiyelimiz ile ne yapacağımız bize bağlıdır.. yani karşılaşacağımız zorluklara nasıl karşılık verdiğimize..
ruhsal REHBERLER ile ilgili görsel sonucu
Doğum anında hepimize tırmanmamız geren belirli bir iç dağ verilir bu kader’in (takdiri ilahinin) gücünü yansıtır.Bu dağa nasıl ve ne kadar zamanda tırmanacağımız ise bize bağlıdır, bu da özgür iradenin gücünü yansıtır. Başka bir değişle Oyun alanı bize verilmiştir ama oyunu nasıl oynayacağımızı biz seçeriz. Daima seçim gücüne, disipline, sorumluluğuna kararlılığına yani özgür iradeye sahibizdir. Hiçbir yol diğerinden daha zor yada kolay ,daha iyi yada kötü değildir.. tabii biz onu öyle kılmazsak!

Aynı ya da benzeri sorunlarla karşı karşıya gelenleri desteklememiz, onlara öğretmenlik yada rehberlik yapmamız bizim kendi yolumuzda ilerlememize de yardımcı olur. Bunu bilinçaltı düzeyde biliriz ; nitekim çoğu kez en çok öğrenmemiz gereken şeyi öğretiriz.
HAYAT AMACI ile ilgili görsel sonucu

Oysa hayat amacınızı öğrenmek; tekamül yolunuz olan dağın zirvesine tırmanmanızda size epey zaman kazandırabilir, zor derslerden koruyabilir.O ayrıca  bize bu yolda yalnız olmadığımızı hatırlatır.


Unutmayın ; kendiniz ile yüzleşmekten korktuğunuz şeyler karşınıza KADER olarak çıkar!.
Bütün yaşamının bir hüsran olduğunu düşünüyorsan sakın üzülme!.. Dıştan içe ÖZ’üne doğru yolculuğun başlamak üzere sadece hazırlan
kader ile ilgili görsel sonucuKonu hakkında soru sormak, bireysel, grup seansları, eğitimler almak ya da danışmanlık hizmeti almak isteyenler için iletişim adreslerim


 nostaljik telefon ile ilgili görsel sonucu05558641872
www.facebook.com/nlpfilizcansever
www.instagram.com/nlpfilizcansever

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

SEVGİLİLİK SÖZLEŞMESİ

SU’nun Şifa Gücünden FAYDALANMAYA NiYET Edin.